На припек с бира... британските фенове загряват преди мача

Предварително поливат победата, искат на стадиона дори да са пияни
Обновена: 14 окт 2019 15:57 | 14 окт 2019 15:52, Камелия Цветанова
66

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Районът около националния стадион "Васил Левски" ще "почернее" от полицията тази вечер, защото футболните ни национали приемат Англия в среща без значение от група А на квалификациите за Евро 2020 г.
Още по темата
Очаква се напрежението да ескалира, а вече се стигна и до инциденти с футболни фенове от Острова, дошли в София специално за мача.

Двама британци бяха набити, а трети почина при мистериозни обстоятелства като тепърва аутопсията ще изясни каква е причината за смъртта му.

А докато дойде времето да се заемат местата си на стадиона, привържениците на "трите лъва" загряват по столичните заведения за срещата довечера.

Баровете и кафенетата на централната столична улица "Витошка" бяха препълнени от британци, които се радваха на топлото октомврийско време и пиеха бира.

"Ще изпия около 20 бири, това не е толкова много, мачът все пак е късно", сподели пред Bulgaria ON AIR английски запалянко.

Друг пък поиска всички футболни фенове да бъдат допуснати до стадиона, дори и да са прекалили с алкохола.

"Би било редно да ги пуснат вътре, ако не ги пусната ще изпотрошат всичко, по-добре да ги пуснат на стадиона за 90 минути, да се възстановят и после да започнат отначало", коментира той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия ако знаят как лошо бият в Първо ...
19
4
 
10
 
! Отговори
СОФИЯ ЗАПАД преди 4 години
Къде са тия , бе ?!?! Ще ги мачкаме много здраво! Май ще трябва да събираме момчетата и да направим една "оборка" по "Витошка" за пияни и нагли Английски кратуни !
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20не са и ***
17
5
 
17
 
! Отговори
Ултра Левски 2 преди 4 години
..... Изкефих се максимално на оня паметен двубой с Руснаците на предното Европейско в Франция. В Марсилия. НЕ на мача и резултата , разбира се. А на това , че РУСКИТЕ МЕЧКИ ги помляха от бой , както на трибуните на стадиона ... Така и ИЗМЕТОХА ВСИЧКИ УЛИЦИ НА МАРСИЛИЯ С АНГЛИЙСКАТА *** !!! ... Ония бягаха , като н _ _рани ! Всички знаем , че УЛТРА ФЕНОВЕ НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА СА РУСНАЦИТЕ. А могат да им се опрат в бой единствено ... Поляците !!!!! ........
16
5
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
Не е задължително да влязат в някакъв съюз.Има и хора с достойнство. Не всички са разкрачено-наведени Тикволандци, все пак.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амфетите на Суджука не струват. Отрови снощи момчето.Затова сега другите пият бира. Не смеят да рискуват с амфети от Банкя и Опицвет.Не че и БГ-бирата струва, ама поне ще оживиеят.
14
3
 
7
 
! Отговори
МВР преди 4 години
Баси боя на пияни и дрогирани островни аборигени ще има тая вечер Днешната полиция не бие,ама вечерната и нощната не прощаватСамо да се пробват тия мекотели да правят поразии
13
4
 
19
 
! Отговори
Ултра Левски преди 4 години
... Тия са отвратителни ! ... В повечето Държави , където ходят за гостуванията на Националния си отбор - държанието им е на "СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ" ! Те могат да правят каквото си поискат - а Полицията на съответната Държава само трябва да ги гледа и да им ... ръкопляска ... евентуално ! Това се вижда адски добре най вече когато "гостуват" на Балканския Полуостров! За тия - ние сме "седма ръка хора" и НЕ ни броят за живи ... Отвратително стадо !!!
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англичаните са измислили футбола и бирата.Евала. Дано излязат от скапания жендърски ЕС.
11
3
 
5
 
! Отговори
GG преди 4 години
Дано ги приключат довечера тия противни типове !
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чини ми се, че резултатът довечера ще е двуцифрен.Хората са казали - не дразни Лъва.А път Трите Лъва - съвсем.Иначе ми е смешно, че журналистите викат и на нашите Лъвовете - лично аз не разбирам защо.
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно страхопъзльовците от Левски София-Запад, които убиха снощи момчето, дали ще се появят въобще на стадиона или около него ?
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изглеждат интелигентни хора, особено оня на седмата снимка.
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Довечера англичаните ще си отмъстят за убитият им колега.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията да ги арестува всичките за хулиганско поведение и да ги екстрадират веднага към острова за тяхна си сметка! Тука няма нито расизъм нито хулигани!
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачът може и да не се играе , след смъртта на англичанина
4
1
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
А, оправихте го... браво! :)))
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче по закон на стадиона не се допускат зрители употребили алкохол Как ще стане тая работа ?
2
0
 
7
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
На припек или на прирек... май объркахте азбуките, бре!!! :)))
1
4
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Тез да си гледат Брекзита.