На припек с бира... британските фенове загряват преди мача

Предварително поливат победата, искат на стадиона дори да са пияни
Обновена: 14 окт 2019 15:57 | 14 окт 2019 15:52, Камелия Цветанова
66

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Районът около националния стадион "Васил Левски" ще "почернее" от полицията тази вечер, защото футболните ни национали приемат Англия в среща без значение от група А на квалификациите за Евро 2020 г.
Още по темата
Очаква се напрежението да ескалира, а вече се стигна и до инциденти с футболни фенове от Острова, дошли в София специално за мача.

Двама британци бяха набити, а трети почина при мистериозни обстоятелства като тепърва аутопсията ще изясни каква е причината за смъртта му.

А докато дойде времето да се заемат местата си на стадиона, привържениците на "трите лъва" загряват по столичните заведения за срещата довечера.

Баровете и кафенетата на централната столична улица "Витошка" бяха препълнени от британци, които се радваха на топлото октомврийско време и пиеха бира.

"Ще изпия около 20 бири, това не е толкова много, мачът все пак е късно", сподели пред Bulgaria ON AIR английски запалянко.

Друг пък поиска всички футболни фенове да бъдат допуснати до стадиона, дори и да са прекалили с алкохола.

"Би било редно да ги пуснат вътре, ако не ги пусната ще изпотрошат всичко, по-добре да ги пуснат на стадиона за 90 минути, да се възстановят и после да започнат отначало", коментира той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари