Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Мислиш ли, че се чувствам добре, запита той водещата
16 окт 2019 12:41, Нели Христова
96
Стоичков се разплака заради расисткия скандал

Заради събитията, разиграли се на Националния стадион "Васил Левски", страната ни е подложена на сериозна вълна от нападки. Пред испанската телевизия Tudnusa Христо Стоичков също коментира случилото се и то по доста емоционален начин.

Запитан от водещата дали се чувства "огорчен и натъжен", Стоичков избухна: "Да разбира се! Какво да направя?".

"Решението е хората с тези прояви да не се допускат до стадиона или по-тежко. Като в Англия от години. Пет години, без да стъпват на стадиони, нито на национален отбор, нито на мачове в страната. Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че се чувствам добре?!", допълни той и след това очите му се насълзиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добрият след Гунди
66
1
 
4
 
! Отговори
Oscar Wilde преди 4 години
Стоичков е кандидат за златна Калинка, за театрални опити пред публика (расистка, при това)
65
9
 
2
 
! Отговори
Тигъра преди 4 години
Абе те са го казали - ПО ТЪК ОТ БЪЛГАР НЯМА !Скандирали обидни думи , голяма работа - пичовете дойдоха направиха резултата завиден и за българския тенис и си тръгнаха !А *** нека да вика още !
64
6
 
11
 
! Отговори
Ganio original преди 4 години
Вижте сега Ганчовци , Това е истински футболист за разлика от сега татуираните педеааааси ! Колко трябва да си *** за да скандираш радистки обиди и да се правиш на велик като на Балканския полуотров си никой , в Европа си никой , на Света си никой !!!!!!!!И най много си личи че си НИКОЙ , защото билета за мач в българия е без пари и пак само педеааааси ходят !
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ШибиРиби е прав. Казах ви го и аз вчера, кой печели от цялта тази работа.
62
5
 
19
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Стига сте го обиждали Стоичков! Сълзите му са истински. Много земен човек е. Не е зализан като Роналдо да мисли само за селфита. Той е футболист и не се е натискал да става министър-председател като Бойко.Знае,че не е особено умен и не се прави на нещо което не е. Сравнете го с Евгени Минчев например. Минчев е отрасъл в сиропиталище, а се пери, че е,,лорд" и аристократ и само критикува известни хора за облеклото им. При положение,че и той като млад сигурно е имал само един скъсан анцуг!
61
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото тиатро, което играе Стоичков, е защо се е разплакал. Сълзите и омерзението са си съвсем истински и сигурно са заради състоянието на националния отбор.
60
6
 
23
 
! Отговори
42 преди 4 години
А аз си спомням през 1994 как Стоичков изригна срещу един от нигерийците. Но тогава светът не играеше изкуствени роли, за да лансираме лангусти, поръчано от евреиски кукловоди, за да разбиват Белият свят. Какво ли не театро играят и такива като Стоичков пред господарите на глобализма?
59
3
 
14
 
! Отговори
муспи преди 4 години
България си изпълни задължението, да остави агитката на ТИРЕ да си свърши работата, - синя агитка няма, защото откъде пари за мач? А англичаните не си изпълниха обещанието да напуснат терена!? Глупавия ББ не се ли сеща да каже - щом като не са напуснали, значи не е имало никакъв расизъм. А и расизъм няма как да има, защото няма черни и разни му$гави - така го виждат само фашистите, че англичаните отричат и холокоста?!
58
3
 
23
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Нека да реве щото сички лъвове 94 са кухи ***. Перуци не можа да види това което и децата в Англия видяха. Абсолютно предизвикан скандал, провокираха го настроиха го и простите бг софеанци фенове си показаха голите дупета за да може Борис Джонсън да ги покаже на целия свят и да обедни колко сме различни за да сме в един съюз. А Перуци се върза на това хоро и вместо да нареди на стадиона полицай роднина полицай роднина той писма до УЕФА и т.н . Плачи Ице реви майна на глас!
57
10
 
4
 
! Отговори
Ре:До Б преди 4 години
Постави се на негово място, хора които се знаят и уважават от години в Испания, да им каже че е съгласен с проявите на стадиона? Германците се обиждат на тема нацизъм, камо ли другите страни.
56
4
 
16
 
! Отговори
А преди 4 години
до Б Продажна сме, да, набедиха ни за расисти, ***, животни, а ние вместо да се защитим - ревем пред камерите в знак на покаяние.
55
13
 
15
 
! Отговори
Ре: До Б преди 4 години
Стоичков, в койо и стадион извън България да играе, хората му стават на крака от уважение.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Б,искам да ти кажа, че в нормалните държави плюят успелите толкова много повече от тука, че ще се отчаяш щото ще разбереш, че мисленето ти е на скандално ниско равнище.
53
10
 
13
 
! Отговори
Б преди 4 години
Ние сме най продажната нация. Плюем по успелите ни хора, признати от цял свят - това показва що за индивиди сме. С това мислене ще се затрием.
52
4
 
9
 
! Отговори
У нас преди 4 години
Няма как да се държиш мъжки, когато си Бай ***. Там е разликата.
51
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продажник! Ела те направим шеф на БФС, ако го довършиш, може и премиер да те изберем.
50
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички 4-ти в света са уникален позор за България. Да не говорим, че тогава му дадоха Златната Топка по политически причини, щото скоро падна Завесата, а в САЩ колко добре играхме и т.н. Същата година Ромарио какво правеше просто не е истина, заслужаваше Златната Топка десет пъти повече отколкото нашия.
49
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обръщам се към всички български мъже, представляващи ни по разни телевизии: Господа, моля спрете да ревете наляво и надясно и да ни излагате пред цял свят! Дръжте се достойно и мъжки!
48
9
 
6
 
! Отговори
НРБотсвана преди 4 години
Има велики хора, постигнали световен успех, като Стоичков и мижатурки, които не уважават дори себе си.