Недялков готов за Еспаньол, Кешеру виси

Драгош Григоре също е под въпрос за мача в Разград
21 окт 2019 10:12, Красимир Ангелов
4
Недялков готов за Еспаньол, Кешеру виси
Снимка: Булфото

Лекарският щаб на Лудогорец ще успее да вдигне на крака Антон Недялков, който ще бъде на разположение на Станислав Генчев за престоящия двубой с Еспаньол. Мачът от третия кръг на група “Н” на Лига Европа е в четвъртък от 19:55 часа в Разград.

Недялков получи травма, докато бе на лагер с националния отбор. Той игра при нулевото равенство с Черна гора, но напусна състава преди евроквалификацията с Англия (0:6). Защитникът се намираше в отлична форма. Той направи много силни мачове в Лига Европа при победите с 5:1 над ЦСКА (Москва) и 3:0 над Ференцварош в Унгария.

Под въпрос за четвъртък обаче остават румънците Драгош Григоре и Клаудиу Кешеру, пише "Тема спорт". Те се контузиха, докато бяха част от селекцията на родината си. Все пак шансовете на двамата да попаднат поне в групата за сблъсъка с Еспаньол не са малки.

Ако победи испанците, Лудогорец ще се доближи максимално до спечелването на групата и до мачове в Лига Европа напролет.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Партенка преди 4 години
Това с контузените футболисти си е чиста проба партенка, която се ползва широко и от край време. Никой обаче вече не и се връзва, даже се чудя защо я практикуват всички отбори, като е ясно че ще излязат титуляри тези "контузени". Иначе пожелавам успех на българския представител в евротурнирите.
2
0
 
2
 
! Отговори
Вандерсон преди 4 години
Успех на нашите Шампиони!
1
11
 
2
 
! Отговори
НИК преди 4 години
Лекарския екип нищо не е възстановил на Недялков, а всъщност от Лудогорец се разпоредиха той да не играев на националния за мача с Англия за да се пази за този предстоящ мач с Еспаньол. Беше ясно, че ще падаме от Англия и затова предпочетоха от Лудогорец да не се хаби Недялков. Как пък така го възстановиха от контузия, заради която не е могъл да участва в мача с Англия. Долни сметкаджии такива.