Арсенал направи за смях Юнайтед на своя "Емиратс"

Лондончани спечелиха с 2:0 срещу "червените дяволи"
2 яну 2020 07:31, Анисия Иванова
9
Арсенал направи за смях Юнайтед на своя "Емиратс"
Снимка: LAP

Арсенал изигра може би най-добрия си мач през сезона, след като надви с 2:0 на своя "Емиратс" Манчестър Юнайтед в среща от 21-ия кръг на Висшата лига.

Така лондончани започват новата 2020 година с ценен успех, а това бе и първа победа за Микел Артета начело на тима.

Пепе откри в полза на столичани още в 8-ата минута, а три минути преди почивката Сократис успя да удвои.

След този двубой лондончани прекъснаха негативната си серия от пет поредни мача без победа във всички турнири и отборът е 10-и в класирането с 27 точки, а Юнайтед е 5-и с 31 точки.
 

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че биха спор няма но чак за смях не са ги направили. Биха с 2:0 като домакини не с 5:0 примерно. Този дето пише за спорт тук трябва и да гледа мачове от време на време вместо да залага на безмислени но гръмки заглавия.
6
0
 
1
 
! Отговори
ДО 4 преди 4 години
Ами то във всеки от големите отбори го има това бе юнак.И Юнайтед,имаха ,,дупка от 25 години",. след сър Мат Бъзби ,както Ливърпул.Даже изпаднаха за 5-6 години във втора дивизия.Нищо ново под слънцето.Много е важно поколението футболисти.Колкото по дълго живееш ,толкова повече ще видиш.Всеки *** има възходи и падения.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Жеко куршумаИ аз подкрепям Арсенал, но каква е тази физическа подготовка? От 60мин.нататък "паркират автобуса" и дишат на акумулатори! Това не е Арсенал! Какво е правил Емери лятото с тях? След като той с милионите на ПСЖ не направи нищо, с какъв акъл го взеха? Добре, че първото полувреме вкараха 2 гола Юнайтед. Че с Челси единия не им стигна. А и вратаря, и съдията тогава....
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 3 Тази шайка некадърници от Юнайтед и Господ да им дойде за треньор все тая.Никога вече няма да бъде оня славен *** на Сър-а с Бекъм, Гигс, Кийн, Кантона, Йорк, Скоулс, Коул, Шмайхел.....
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един съвет да взимат бербатов като треньр ли като менаджер ли може да е смешно за някои но тои ще ги вдигне и ще станат пак същият непобедим юнаитед
2
1
 
14
 
! Отговори
Жеко куршума преди 4 години
Фен съм на Арсенал, ама чак пък да са ги направили за смях..... Даже накрая играчите на Арсенал едва ходеха, толкова бяха скапани, те бяха за смях, както и джур..наглистите, които са скалъпили тази статия.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви имам заглавието. От него си помислих че Арсенал е набутал 5-6 гола...Палячовци!