Ливърпул отново удари Евертън, победи с 1:0

Къртис Джоунс донесе успеха с великолепно изпълнение
Обновена: 5 яну 2020 22:41 | 5 яну 2020 22:00, Анисия Иванова
0
Ливърпул отново удари Евертън, победи с 1:0
Снимка: LAP.bg

Ливърпул е Ливърпул независимо в какъв състав е! Страхотен гол от тийнейджър помогна на Червените отново да се окажат непреодолимо препятствие за градския съперник Евертън и да го елиминират от ФА Къп след успех с 1:0 на „Анфийлд“. Поражението е сериозно унижение за Карамелите, които вече в 21 мача нямат победа над опонента си.

Младокът Къртис Джоунс реализира в средата на второто полувреме попадение, което ще помни дълго, за да донесе успеха на хората на Юрген Клоп, които продължават в 4-ия кръг на турнира.

Карамелите играха добре до почивката и пропуснаха няколко отлични ситуации, след което бяха наказани за пропуските си, след като младоците на домакините подобриха играха си в хода на мача.

Юрген Клоп очаквано даде почивка на някои от звездите си, като направи 9 промени от победата над Шефилд Юнайтед. Мохамед Салах, Роберто Фирмино, Върджил ван Дайк, Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън изобщо не бяха в групата, докато Садио Мане бе резерва. Новото попълнение Такуми Минамино започна.

За гостите имаше само 2 промени от поражението срещу Манчестър Сити, като Морган Шнайдерлен и Тио Уолкот замениха Фабиан Делф и Том Дейвис.
 

Как премина срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: футболЛивърпулЕвертън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари