Атлетико удари Барса в луд мач с обрати

Мадридско дерби на финала за суперкупата на Испания
10 яну 2020 06:30, Александър Попов
9
 Атлетико удари Барса в луд мач с обрати
Снимка: БГНЕС
Атлетико Мадрид победи Барселона в луд мач с обрати, за да се стигне до крайното 3:2 на стадион "Крал Абдула Спортс Сити". Така в неделя "бандата на Чоло" излиза срещу Реал Мадрид във финалния мач за суперкупата на Испания.
 
Лео Меси и компания имаха превес през първата част, но не успяха да реализират и бяха наказани буквално секунди след почивката. Влезлият като смяна Коке беше изведен в наказателното поле и не сбърка.
 
Меси обаче се развихри и пет минути след това изравни резултата с десния крак, а малко по-късно вкара с левачката. Второто му попадение беше отменено заради игра с ръка, макар той да си поведе топката с рамо.
 
Пълният обрат дойде в 62-ата минута, когато бившият играч на Атлетико Антоан Гризман отбеляза, а десетина минути след това гол на Жерард Пике беше отменен заради засада на Артуро Видал.
 
Алваро Мората изравни от дузпа, но реферът Гонзалес напълно оплете конците, защото малко след това не маркира втора дузпа за Атлетико заради игра с ръка на Пике. В 86-ата минута обаче Анхел Кореа вкара след бърза контраатака и пълният обрат беше факт.
 
Всичко за развоя на мача четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.