Въргала: Проблемите на "Левски" не са само на левскарите

Футболът е спорт, който трябва да обединява, смята той
17 фев 2020 11:12,
35

Преди съботната среща между "Левски" и ЦСКА в центъра на столицата се проведе походът на феновете на "сините". Шествието беше под надслов "Левски, ти си всичко за нас".
Още по темата

"За съжаление нас ни сближава най-силно болката. Винаги когато има някакъв миг на изпитание, ние се солидаризираме. Смятам, че това е един прецедент в момента да се обединят толкова много хора, да защитят една своя идея, една кауза", каза актьорът Владислав Карамфилов - Въргала в студиото на "България сутрин".

Според него спортът е най-големият посланик и проблемите на "Левски" не са проблеми само на левскарите.

"Това са проблеми на спорта", убедени е известният фен на "сините".

"Футболът е спорт, който трябва да обединява. Хората, при този труден живот, намериха начин да бръкнат в собствения си джоб и да извадят стотинка", подчерта Влади Въргала пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че спортът е отговорност на всеки един човек, но най-силната отговорност е на парите.

"Трябва да има система за спорта. Спортът е унищожен след така наречените "промени". Това, че съществуват наши спортисти, които прославят България, това е чудо. Хората работят, тренират и се развиват в невероятни трудни условия. Държавата не може да финансира спорта, трябва да има един простичък закон", категоричен беше актьорът.

Неговото мнение е, че спортът е идея, която може да обединява, следователно тя е ангажимент на всички, но всеки един има някакви пропорции в неговото издържане.

"Няма как да искаме държавата да го прави цялото това нещо, но няма как държавата да абдикира", каза още Въргала.

"Това, което видях не терена в събота, не беше това, което видях на трибуната. На трибуната имаше много повече "Левски", отколкото на терена", сподели мнението си за Вечното дерби актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 години
Утайките на цялото човечество и напълно безполезни хора са Христо Стоичов,Пената и всите националолигофенчета от САЩ 1994От как свят светува няма нито един спортист допринесъл за човечеството пък камо ли ритнитопкаджияФутболиста е безмозъчен циркаджия от чалгарско шоу сходен със скъпоплатената Фабрика за илюзия без никакво покритие:Холивуд то ест спортистите са артисти и клоуни рожби на лъжата и измамата
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е да се закрие резила на народа, клуб който само ни е излагал в Европа и без никакви успехи. ЗАКРИВАЙ краварника.
8
0
 
15
 
! Отговори
Лалала преди 4 години
Защо не излезе да каже същото когато ЦСКА имаше проблем? Мен лично ФК Левски не ме вълнува. И от дете се опитвам да разбера защо един полицейски отбор е кръстен на един от най великите Българи. Аз обичам футбола. За това спрях да гледам тази пародия в бг преди много години.
7
2
 
20
 
! Отговори
Въргала преди 4 години
Да не би да ни внушава,че проблемът на Левски е проблем на държавата? Прилича ми на плач за държавна помощ Но нито дума,че Генералният спонсор на Левски дължи 700млн.неплатени данъци.По неговата логика,искам Левски да плати тези пари.
6
5
 
6
 
! Отговори
Фактология преди 4 години
ИЗРАЕЛ и МОСАД още миналата година обявиха КРАЯТ на ВСИЧКИ СПОРТОВЕБъдещето според тях е на ИЗКУСТВЕНОТО СВРЪХЧОВЕЧЕСТВО а допингарите от Сащ 94 да наблягат на фела-Ц-иотоСпортът е измишльотина на Античните Гърци с цел варварите да се цивилизоват и животинските инстинкти при хората да се очовечатГолемият безмозъчен Господин НИКОИ Христо Стоичков,Пена и сие имат принос само в реките от кръв по цялата планета и е нормално тъй като спортистите са утайката на хората от вродена безмозъчност
5
0
 
16
 
! Отговори
Абе я.. преди 4 години
Не, Въргал ли си, Седнал ли си. Хората Болшинството хора не ги интересува Левски, ЦСКА или другите отбори знайни и незнайни. Не ни интересува и стига ни занимавахте с това. Видиш ли като фалира отбор и ужас - целия ви живот се обезмисля. Обезмисля се да, защото друга цел в живота нямате. Само, че нормалните хора имат, И дори вече не знаят и имената на футболисти или клубове.
4
0
 
10
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
от години не съм в Бг , и като видя хора като въргала изпадам в безтегловност, защото го помня в съвсем друга светлина , също като жена му на оня вис-аджия, която се върнала от САЩ и Хоп! - в телевизията за експерт .
3
1
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Празни мисли на един празен човек.
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я, и тоя герберастки пудел го активираха да лае по медиите.
1
3
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОЖКОВ НЕ Е ПЛАТИЛ ЛЕВ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ 25 МИЛИОНА КЪМ БАЛАНСА ЗА 2018-ТА ГОДИНА ЗАВЕРЕН ОТ ОДИТОР И ОБЯВЕН ПРЕДИ ДА ГО КУПИ А НИЕ ТРЯБВА ДА НАЛИВАМЕ ПАРИ В ДЖОБОВЕТЕ НА БОЖКОВ!ЕФБЕТ ЕВРО ФУТБОЛ БЕТ Е СОБСТВЕНОСТ НА БОЖКОВ ЧРЕЗ СИНИСТРО И МОЛЕСТО ОФШОРКИТЕ!!!ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ БЯХА 25 МИЛИОНА ПРЕДИ БОЖКОВ И СЕГА СА ТОЛКОВА! КОЛКОТО БОЖКОВ Е НАМАЛИЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА 16 МИЛИОНА ТОЛКОВА СЕГА Е ДАЛ И 9 МИЛИОНА ТА ПАК ДА СА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА 25 МИЛИОНА КОЛКОТО СИ БЯХА ПРЕДИ НЕГО!