Ултраси на Левски пребиха брутално фенове на ЦСКА

Това е станало навръх 3 март
Обновена: 5 мар 2020 13:01 | 5 мар 2020 11:02, Веселин Коларов
126
Ултраси на Левски пребиха брутално фенове на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Фенове на Левски за пореден път оглавиха криминалните хроники в медиите. 

Този път те пребиха брутално привърженик на ЦСКА и неговия съквартирант. Грозният инцидент се е случил навръх 3 март, след мача на "червените" срещу Ботев Враца от Купата на България, спечелен от "армейците" с 2:1.
 
След срещата на стадион "Българска армия" Радослав Митев се прибрал и излязъл със съквартиранта си да си купят вечеря. Той е бил с шал на ЦСКА, но били причакани от ултраси на Левски, които ги нападнали с метална тръба. В резултат на това едното момче е с огромна рана на лицето.
 
Вандалските постъпки на фенове на Левски вече не могат да се преброят. Последната беше съвсем наскоро, когато те пребиха 14-годишно момче в градския транспорт и го съблякоха гол до кръста.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни ***... И едните, и другите...
98
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демокрацията не работи, бе хора. Не е въпрос дали Левски или ЦСКА. За някои хора просто си трябва каторга и Белене. Хуманизмът е експеримент както беше експеримент комунизмът. Въпросът е кога ще го осъзнаем - преди или след като Европа загине.
97
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еййй не се научиха тия ултраси да пребиват по-хуманно и това е.
96
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
97, Докторе, щото още има за крадене
95
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***
94
2
 
1
 
! Отговори
Ко преди 4 години
Ко праат там
93
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде голяма работа станало, ударили го с тръба по главата, това си е ежедневие в бугаристан, важното е буда да е здрав.
92
8
 
7
 
! Отговори
Поздрави! преди 4 години
Поздрави!Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!
91
2
 
15
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
Господа държавници, закривайте отбора или закривайте дъжавата ! В България вече няма футбол ! За чих х.й има отбори ???
90
2
 
10
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Който разрешава тези *** да ходят по улиците да бъде арестуван и съден за тероризъм ! Като какви работят тези вандали ? Защо улиците се затварят и нормалните хора не могат да се покажат извън домовете си , когато има мач ??? Къде живеем , в колония или каторга ???? Докога с идиотиите в тази изстрадала държава ???
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е кой къде е пишат тук хората,но да не забравяме че миналия петък подариха много милиони на частни фирми тоест,футболни отбори от Пловдив!
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев бди и косъм да не падне от главите на тези ултраси-негодници. Той и господарят му знаят защо.
87
10
 
4
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Справка от Присэствието: Левски и Ботев са биле ултраси, а чорбаджиите и покорната рая - фенове на султана.
86
2
 
19
 
! Отговори
+- преди 4 години
Няма ли държава на тази територия наречена България,никой ли не може да се справи с тех,с престъпленията им ,къде е Гешев,къде Бойко,КЪДЕ Е МВР ... .Ако не могат да се справят с шепа откачалки,то да се затваря ... .
85
4
 
20
 
! Отговори
Павката преди 4 години
Глоба за отбора, ефективни присъди при строг режим за феновете и при повторни прояви аут от първенството. Още ли има деградета, които се вълнуват от Бг пародията наречена футбол
84
4
 
20
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 4 години
Когато изхвърлят отбора за година или две от всички първенства и мачове заради подобни прояви феновете стават агънца. В чужбина се процедира по същия начин и затова няма футболно хулиганство с тежки телесни повреди
83
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е оторизираните държавни институции да наложат забрана, спортни клубове да носят имената на бележити личности от българската История !Позор е хората да слушат и гледат изцепките на една алкохолизирана и дрогирана глутница от маргинали, нехранимайковци и ултраси да крещят по стадиони, улици и площади "долу Левски, долу Ботев,..." !
82
3
 
51
 
! Отговори
Народе??? преди 4 години
Колко деградирал трябва да си, за да нападнеш някого заради футбол!?! И то да го осакатиш толкова зверски!?! Наистина феновете на Левски са най-пропадналите типове в нашата страна. Миналата седмица съблякоха дете в автобус, а медиите ни проглушават как трябвало да се спасява този отбор с тия "фенове"? Защо? За да се роят още такива ли?
81
2
 
29
 
! Отговори
1 преди 4 години
Отвратителни действия и то само дни след като се случи това в автобуса. Явно няма оправия с наркоманите. Откакто съблякоха Петев няма нормален човек, който да ходи или да заведе детето си на мач на Герена. Има деца там, но и те са събличани умишлено и драскани по телата със свастики. Като няма с кого да сбият, се бият помежду си на трибуните. За съжаление всички, които ходят в момента на стадиона са безкрайно ***, защото се асоциират с горепосочените наркомани и пропаднали типове
80
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 10 години нито ще има лефски , нито някой ще ги помни.Амин.