Атлетико детронира Ливърпул в ШЛ след истинска драма

Мадридчани се наложиха с 3:2 след продължения
12 мар 2020 08:50, Александър Попов
25
Атлетико детронира Ливърпул в ШЛ след истинска драма
Снимка: БГНЕС
Атлетико Мадрид изхвърли Ливърпул на 1/8 финал в Шампионската лига след продължения. Първата среща в Мадрид завърши с домакинско 1:0. На "Анфийлд" се състоя истинска драма, в която "червените" бяха надхитрени от бойките испанци. 
 
Англичаните поведоха в 42-ата минута с гол на Вайналдум, но до края на редовното време Ливърпул направи една дузина невероятни пропуски и се стигна до продължения.
 
В тяха Фирмино (94) опъна мрежата за 2:0, но последваха два ледени душа за домакините. Първо Адриан направи поредица от безумни издънки и позволи на Йоренте (97) да му вкара лек гол, малко по-късно отново Йоренте (105) разстреля Адриан за 2:2. В края на мача Мората (120) донесе и победата за гостите - 2:3.
 
Така Атлетико Мадрид е на 1/4 финал в Шампионската лига.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотно шоу,но...Клоп се изчерпа ..Тройката Мане,Салах и Фирмино издъхва.На Клоп му трябва ново предизвикателство ,а Ливърпул ново трио.
14
1
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Това бе най-хубавият мач от 1/8 от ЛШ ,но Ливърпул куца нещо в последно време,а и вратарят Адриано не умее да играе с крака,това е ясно на целият отбор и Клоп естествено и голяма грешка е на Клоп ,че не потърси друг вратар преди сезона.Ливърпул са атлети-тичат и забиват голове. Тактиката на Симоне(не го харесвам) бе страхотна за мача,не им даваше да разбягат и след това ги натискаха пред врата им,знаейки слабота място на вратаря.Бях за Ливерпул,но заслуженО отидоха на почивка НАПУСКАЙКИ ЛШ
13
1
 
2
 
! Отговори
дилко 47год преди 4 години
Мен резултатът ме устройва , сложих 2 юро за "Ливърпул" при 1,75 - загуби нямам .
12
3
 
1
 
! Отговори
PSG 1970 преди 4 години
И ПСЖ направиха велик мач, 2:0 срещу Дортмунд и вече на 1/4 финал. Верните фенове бяха около стадиона и въпреки забраната подкрепа имаше!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Като искайте го махайте бе. Лятото ще подпише с Ники Михайлов както е тръгнало. Докато Облак спаси всичко което можа, новият Кариус, ценната придобивка на циклопа записа асистенция.6 мача без Алисон и 5 загуби , защото е инат и не иска да купи един заместник, който поне може да хване топката
10
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Ливърпул страда единствено от егото на швабата Клоп. След като вратар го издъни жестоко за финал на ШЛ преди 2 години, той реши да излезе срещу коравия той км на Атлетико с вторият вратар на треторазряден италиянски клуб, който дори беше освободен от него. Сега заслужават да направят само загуби и да изпуснат и титлата, защото Клоп не иска да купува играчи. Вреден е и трябва да се махне
9
1
 
11
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Вратарите имаха най - голям принос за изхода на двубоя!.Облак се беше спуснал като буреносен облак над Анфийлд, а Адриан беше като н...ан.
8
3
 
6
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Ако има медал за най голям *** като цяло той отива винаги за оная холандска топола защитника, и името му не помня. Голямо дърво
7
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия палячовци миналата година като победиха Барса на реванша в мач който се случва веднъж на 50 години с такъв обрат и се помислиха за най-великите.Муахахахахахаха......
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да сме обективни, макар да не съм фен на британския футбол. Само малшанса попречи на Ливърпул да продължат в редовното време сред близо 10-15 положения за гол. Като не вкарваш - ще ти вкарат.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати кефа! АААААААААААХАХАХхахахХАХАХАХхахахА
4
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ливърпул съм го намразил от години само заради едно нещо- заради оня ***Стивън Джерард- бившия им капитан. Просто толкова антипатичен тип, че няма накъде повече.Снощи се накефих максимално как Маркос Йоренте ги закла! ААААААА!
3
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"You'll never walk alone "Аре сега си го заврете всички фенченца на Пуля знаете къде това!Муахаахахахаа....
2
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мухахахахах!
1
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да гледаш н**aн "Анфийлд" в 97-мата минута от гола на Маркос- Безценно!Да гледаш н**ни всички на трибуната "Коп" в 105-тата минута пак от Маркос- Божествено!Муахахаахахахаха......Кеееееееф!