Събота без футбол в Англия: Симулации, морски шах и оцветяване

Отборите направиха всичко възможно да забавляват феновете си
16 мар 2020 06:45, Нели Христова
7
Събота без футбол в Англия: Симулации, морски шах и оцветяване
Снимка: БГНЕС

Някои неща са по-важни от футбола, като това да преодолеем кризата, създадена от коронавируса. Затова светът сякаш за кратко спря да се върти. Спря дори и футбола във футболната Англия, която остана без любимото си забавление в събота. Но как се справиха отборите и футболисите в този временен застой? Те направиха всичко възможно да забавляват феновете си.

Футболни симулации

Като вземем предвид колко онлайн игри свързани с футбола има, беше само въпрос на време някой да се сети да разиграе двубоя със своя съперник в интернет пространството. Стъпка напред направиха "Уотфорд", които трябваше да са домакини на "Лестър". Сблъсъкът между двата отбора се разигра в... симулацията Football Manager.

Въпреки че заради червен картон за Етиен Капу Уотфорд трябваше да играят с човек по-малко, те все пак спечелиха точка. В Twitter "Уотфорд" написаха: "Шоуто трябва да продължи".

В Лига две "Лейтън Ориент" се изправи в симулация срещу "Брадфорд". Те дори помолиха феновете си да гласуват кои футболисти да влязат в крайната селекция. Мачът започна с обръщение от истинския мениджър на отбора Рос Ембълтън, а след това бе предаван и на живо в Twitter. За жалост, "Ориент" не спечелиха и точка.

Игра на Морски шах

След като не успяха да се изправят срещу "Норич", "Саутхемптън" предизвикаха опонентите си на партия Морски шах. "Норич" обаче не отговориха на предизвикателството. За сметка на това, от "Манчестър сити" изявиха голямо желание да заемат мястото им.

Играта на Морски шах между "Саутхамптън" и "Манчестър сити" завърши без победа, но вероятно това бе най-добрият резултат - представете си да загубиш на партия Морски шах пред целия свят.

Оцветяване на картинки

За да забавлява феновете си, "Манчестър сити" не само игра Морски шах, но и публикува картинка за оцветяване. Те обещаха през следващите дни да пускат още такива изображения. Първият футболист, който феновете на "Манчестър сити" ще трябва да оцветят бе Серхио Агуеро. Отборът призова всички готови картинки да бъдат изпратени обратно.

Симулации и в Испания

Не само английският футбол е засегнат от тежката ситуация. За разлика от "Уотфорд" и "Ориент", "Леганес" победи "Реал Валядолид" с 2:1.

През това време Серхио Рамос от "Реал Мадрид" реши, че няма да си почива и публикува клип в Twitter, как тренира усилиено. А защитникът на "Арсенал" Шкодран Мустафи показа в Instagram как подритва топката, докато си мие ръцете, но дори и това не впечатли малките му деца.
 

 

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Класика бе ей! преди 4 години
Заучено положение ... Не ми е в стила да гепя кавъри ама в момента се налага! Защото кавъра ще проработи ...
5
0
 
1
 
! Отговори
Ей много е просто: преди 4 години
Ганди събира на едно място и собствения си народ и озурпаторите му и казва: Ние нямаме тайни! Та народа да знае кои са му озурпаторите! А именно проамерикански нацисти, свещенници, хазартни пръчове, еврей гой и.ди.о.ти и т.н. Озурпаторите ще паднат!
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще правим сега без английския футбол? Живота ни и този на нашите близки няма значение, важно е да се занимаваме с бизнеса на тази анти европейска и българофобска държава.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз го четох това за англичаните в 24 часа. Трявало 70% от населението да преболедува, за да се придобие стаден имунитет. Около 1 милион жертви обаче се очакват, докато се случи това. СЗО нарекли метода "хазартен".
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко ще е наред ! Не се панирайте и спазвайте указанията . Всяко зло за добро ! Дано света излезе по-обединен,по-съвестен,по-грижовен. Не се сещам за подобно събитие сплотяващо и касаещо целия свят ! Своерода тази пандемия направи така,че всички хора на планетата станахме равни и еднакво съпричастни към нея !
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета по други сайтове, че много интересна тактика са избрали англичаните, за да се борят с вируса. Всички хора над 70 г. ще бъдат изолирани за 4 месеца и обгрижвани от социалните служби, а за останалите няма да има ограничения, за да може да преболедуват и да се получи т.нар. "стаден имунитет". Щели да бъдат приемани в болница само при усложнения.