Йовов намекна: Тотото става спонсор на Левски!

"Ще направим всичко възможно, за да популяризираме БСТ", заяви Бижутера
Обновена: 27 мар 2020 13:34 | 27 мар 2020 13:28, Веселин Коларов
41
Йовов намекна: Тотото става спонсор на Левски!
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите играчи на Левски от близкото минало – Христо Йовов, намекна, че е възможно Българският спортен тотализатор (БСТ) да стане спонсор на "сините".

Наскоро Бижутера стана част от Управителния съвет на държавното дружество и работата му е да популяризира БСТ. Той уточни, че не е обсъждана възможност тотото да издържа Левски, но намекна, че е възможно да стане спонсор на клуба.
 
"Ще направим всичко възможно, за да популяризираме тотото. То трябва да бъде рекламирано, а дали ще е с Левски, или някакъв друг спортен клуб или отбор, е друг въпрос. Левски е една институция в България и има много последователи. По този начин хората могат много лесно да бъдат докоснати чрез футболния клуб. На този етап нищо не е коментирано от нас и това са последващи решения", каза Йовов за "Хоризонт".
 
Припомняме, че Левски е на прага на фалит заради проблемите на собственика на клуба Васил Божков със закона. Срещу него има повдигнати 11 обвинения от прокуратурата.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Христо ЙововЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
0
 
! Отговори
ХАХА преди 4 години
Как по-точно държавен спортен тотализатор ще става спонсор на частно дружество, чийто собственик е съден по 10 обвинения? Виждам най-малко 3-4 престъпления тук за които даже не са нужни доказателства!
39
2
 
4
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
При Т. Живков КОМУНИЗЪМЪТ не е бил толкова силен .
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тотото по време на епидемията остава отворено, продължават рекламите и по телевизията призовават "идвайте и пускайте фишове". Къде е моралът, нали затвориха всички магазини с изключение на хранителните и бензиностанциите. Ама за тотото всичко е позволено, хазартното лоби е над държавата и над всички правила.
37
3
 
8
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Бива, бива наглост, ама чак пък толкова. Събираме капачки, а при положение, че спорта е спрян ще даваме пари на частно дружество.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от днес спирам да играя тото не искам парите ми да се пренасочват към такива тарикати като йвов и милиционерският отбор
35
3
 
9
 
! Отговори
Динамо Подуене-Банкя преди 4 години
Върнете името на Апостола . Мишкуващи сини хрантутници на властта.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е незаконно, защото тотото е спонсор на целия бг спорт а не само на едиа частна фирма от Пудуене.
33
4
 
7
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Милиционеромутренският отбор пак се уреди
32
2
 
4
 
! Отговори
ИЗМАМА преди 4 години
ФАЛШИВА НОВИНА СРЕЩУ ФК ЛЕВСКИ. НИКОЙ НЕ ДАВА И НЯМА ДА ДАДЕ НА ЛЕВСКИ ОТ ЛЕВСКИ ВЗИМАТ , НО НЕ ДАВАТ .НАЛИ НАЗНАЧЕНИТЕ ТАРИКАТИ ОТ ББ ТАРИКАТА , КРАДОХА И ТРУПАХА ЗАДЪЛЖЕНИЯ. КОЙ ДАДЕ САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА ЛОКОМОТИВ ПД. И НА БОТЕВ. И ОЩЕ МИЛИОНИ НА РАЗНИ СЕЛСКИ КЛУБОВЕ. ЗАЩО НЕ РЕАГИРАТЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ДЪРЖАВНО РАЗХИЩЕНИЕ.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тото нали е държавно и парите от постъпленията отиват за подпомагане на целият спорт и инвалидите. Как ще стават спонсори на частен клуб тогава?
30
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Играйте ТОТО.Само Левски!Който играй пичели,който ни играй ни пичели!Стоичков го е казал!
29
2
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
край спирам да играя тото
28
4
 
10
 
! Отговори
tomahawk преди 4 години
Е това вече ще е краят на ГЕРБ и тотото разбира се.НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН Да ги взима Абрамович ако ще, но не и държавното ТОТО.
27
4
 
9
 
! Отговори
Социолог преди 4 години
Не може държавна фирма да става спонсор на един клуб !Ако ще спонсорира ритнитопковците дето 90% са от Африка и други страни от третия свят то да спонсорира целата лига.Тотото да спонсорира другия спорт борба ,щанги шах плуване стрелба и др. те фудболистите си докарват от едно друго тото дето се играе далече от Европа ;)
26
12
 
1
 
! Отговори
Levskar преди 4 години
#OtklonetootparitezazdravezadagoimaLevskiВече е късно да се спре вируса. Много по-добре е държавата да даде пари за Левски, за да има за заплати на играчите и директорите. Дали пари от държавното тото или някакви други държавни пари, няма значение. Вече е късно за коронавируса, но Левски може да бъде спасен и да има всичко необходимо, ако държавата му дава пари. Трябват ни не повече от 2 млн. лева на месец. Имаме мноо чужденци и директори, но най-високата заплата в клуба е 40 000 лева. Не е ко
25
3
 
21
 
! Отговори
Бай Шиле преди 4 години
Те това ще е най голямата грешка която ще настрои другите клубове с/у Уевски и ще бойкотират първенството . Не може един човек да решава кой ще вземе и кой не
24
5
 
31
 
! Отговори
ТОТО котуньо преди 4 години
Излагация. В тази тежка криза която предстои по-добре го закрийте този клуб. Срамота ще да е и той да се нареди на държавна издръжка. Като нямат пари е най- логично да обявят фалит.
23
6
 
25
 
! Отговори
Гогич преди 4 години
Пак ли държавна помощ, пак ли подкрепа от държавата?!? Най-държавно-комунистическаи отбор - всичко му се плаща от държата, всички плащания към държата са 0лв (наем, такси). Тия те са излезли от комунизма още, щото им е добре така...
22
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво! Чудесна новина! От утре Левски и Берое играят в новосформираната Държавна лига, а всички останали в шампионата, под егидата но Уефа. Поредната Борисова *** по време на чума.
21
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ръководството на тоя отбор винаги го е източвало финансово. Сега му намериха цаката - те ще точат, а хазната ще налива.