Въпреки карантината: ЦСКА продължава с тренировките

В този момент струпването на хора е напълно забранено
Обновена: 8 апр 2020 09:02 | 8 апр 2020 09:01, Нели Христова
17
Въпреки карантината: ЦСКА продължава с тренировките
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА нарушава забраната за тренировки по време на извънредното положение в България, твърди Спортал, цитиран от Gol.bg.

Видеокадри показват как треньорът Милош Крушчич със своя помощник Деян Фияла и кондиционният специалист Кирил Динчев тренират шестима от легионерите на „червените”.

Футболистите, които тренират на базата в Панчарево, са Стефано Белтраме, Томи Юрич, Вив Соломон-Отабор, Витаутас Черниаускас, Греъм Кери и Денис Давидов.

На видеото се вижда как легионерите в клуба играят на квадрат и на джитбол, макар че струпването на хора на едно място е напълно забранено в този момент от Националния оперативен щаб, отговарящ за пандемията от COVID-19 в страната.

Припомняме, че при доказване на вина клубовете са заплашени от огромни глоби, които могат да надхвърлят 100 000 лева. Както е известно, санкцията само за един човек е до 5000 лева.

Първата проверка вече започна в Пловдив. Тя е заради интервю на футболиста от местния Локомотив Лукас Масоеро, който призна, че смърфовете тренират въпреки забраната. Това принуди местното РЗИ да се самосезира.

Преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му провеждат занимания, но те са контролирани, тъй като се извършват по график само във фитнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
След обяд преди 4 години
по радиото слушах, че Боко НАРЕЖДА на Мутафчиев и обласните управители да мислят, как да премахнат забраната хората да спортуват!? Представяте ли си, кой е инициатора на всички тъпотии, които тегнат върху българският народ, той е -Боко ***! Уж щаба решава какви мерки да се предпршиемат, а сега се доказа, че Боко измисля всички тъпотии!
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тирето е ясно. В с. Подуяне как е?София няма нито един обор.
12
3
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Първо снимката не е тази!Второ снимката,която разпространяват е от февруари месец!Толкова са обективни медиите!
11
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Тия не бяха ли ония същите от Ловеч, дето искаха помощ от държавата, щото не им давали да иргаят??? Хайде сега държавата да ги одруса едни 100 бона и да закриват за втори и надяваме се последен път червения ***!
10
2
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Те не са се струпали. Пазят социална дистанция от поне 2 метра. По офисите как се работи. На много по-малко разстояние по 10 човека. Изолират се болните, а не здравите!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦСКА?! Кой ЦСКА? Литекс, Етрополе или 1948?! Не разбирам.
8
2
 
10
 
! Отговори
X преди 4 години
А вие Литекс сте и на Гриша сте .....
7
3
 
6
 
! Отговори
Лъсна задника, преди 4 години
на управляващите. Значи аз не мога да отида да си спортувам на открито, а тази банда може. Нали повече от двама не трябваше да се събират? Долни лицемери, повдига ми се от такива, особено от го.рилата Боко!
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако правят обиколки, през 30 метра човек, не виждам проблем. Или като дишат дълбоко, пак има възможност. Футболистите ако не въртят обиколки поне, не знам какво ще стане. Обездвижването за тях е много вредно.
5
7
 
7
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Простите и тъпите не можеш ги опазиш. Да си теглят кръста и да си влачат труповете после
4
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Оппа...
3
4
 
12
 
! Отговори
А-а преди 4 години
Нищо чудно!Така е 1948г.,за тях правила и закони не важат!Ще се преобразуват,ще мимикрират,ще протестират(най -вече Стойчо)и накрая БФС-виновно!
2
2
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
НА СЕЛО НОВИНИТЕ ИДВАТ ПО КЪСНО
1
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клюкари, Тирето е просто една от многото фирми, които в момента продължават трудовата си дейност. Разликата с 1000 работника в завод и 20 футболиста, намиращи се на работното си място каква е?