Секс скандали, бой... Футболните конфликти за XXI век

Джон Тери и Уейн Бридж, Серхио Рамос и Жерард Пике, Моуриньо, Погба, Райола...
15 апр 2020 19:15, Веселин Коларов
1
Секс скандали, бой... Футболните конфликти за XXI век
Снимка: БГНЕС

Мнозина наричат футбола най-красивата игра на планетата. Неслучайно го определят и като най-популярния спорт, който има милиарди почитатели.

Но както всяко нещо на този свят, и футболът има своята "тъмна страна". Скандали между играчи, най-вече заради жени, изневери, побоища, пиянски изцепки, тежки характери, ужасяваща конкуренция, причините могат да се изброяват до края на извънредното положение в България.
 
Авторитетният портал Fourfourtwo.com ни припомни 50-те най-големи конфликта във футбола от началото на XXI век. На 44-то място е поставен разнобоят между Манчестър Сити и УЕФА за нарушенията на финансовия феърплей.
 
На 42-ра позиция са скандалите между агента Мино Райола и Манчестър Юнайтед, на 35-то конфликтът между Пол Погба и Жозе Моуриньо, на 22-ро търканията между Серхио Рамос и Жерард Пике, на 19-то са наредени Джон Тери и Уейн Бридж, които бяха съотборници  Челси, но централният защитник е бил любовник със съпругата на Бридж.
 
Скандалът между Пеп Гуардиола и Златан Ибрахимович е нареден на 14-то място.
 
Но кои са Топ 10 на конфликтите? Вижте в материала на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: футболскандали
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Матераци имаше късмет, че напсува на сестра Зидан.Ако беше не Зидан, а Ерик Кантона на негово място, Матераци щеше да си събира зъбите по тревата.Пропуснали сте обаче най- големия скандал: Мачът беше Барселона- Реал Мадрид. Нажежава се атмосферата след едно нарушение на терена и футболистите на двата отбора тръгват да се бутат и карат, а през това време най-големият БOКЛУK - треньор в историята на футбола- Жозе Моуриньо, използва момента и издърпва ухото на помощник треньора на Барселона!