Кристиано Роналдо не е на нивото на Меси

На това мнение е легендата Дейвид Бекъм
19 апр 2020 14:29, Друми Георгиев
41
Кристиано Роналдо не е на нивото на Меси
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо записа името си със златни букви в историята на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, но една легенда и на двата клуба смята, че португалецът изостава от Лионел Меси.

Става дума за бившия капитан на английския национал отбор Дейвид Бекъм, който не крие симпатиите си към суперзвездата на Барселона.
 
"Меси е недостижим по отношение на класата си, няма как някой друг да бъде като него. Той и Кристиано Роналдо, който не е на нивото му, са над другите футболисти", отсече Бекъм пред Telam.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 39 Къде сравняваш Роналдиньо по техника с който и да е друг футболист? Говорим за Меси и португалеца Роналдо.Роналдиньо е най-великият техничар в историята на футбола и повече такъв като него няма да видим. Гледал съм мноооого клипове с Роналдиньо и разбира се почти всички негови мачове при директни предавания по телевизията когато играеше с екипа на Барса и Милан и с Бразилия. Едно от най- впечатляващите видеа при демонстриране на техниката си -направи 42 точки с завързана кърпа на очите.
38
1
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 4 години
Викаш да изриташ топката като хамал на 25 метра височина е постижение. Не не е - защото нито е точно нито технично това. Аре ходи да гледаш пак там загрявка на Роналдиньо как без да докосва топката земята си подава с горната греда и то зад гол линията (над 25 метра разстояние) направи го 3 пъти последователно и топката всеки път се връщаше точно където е той. Ето това е технично, красиво, точно и показва умения!
37
0
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 4 години
На финала на европейското Роналдо не се самоконтузи, а умишлено беше контузен от Димитри Пайе, защото мнг добре знаеха французите какъв играч е. Иначе от 10 мин. изиграни, ако можеш да кажеш дали се печели или губи финал, значи вече се милионер от Еврофутбол. Ако се говори за финали, попитай сегашия му отбор и ще ти разкажат интересни неща за класата му спрямо тази на Барселона.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-ДОБРИЯ футболист играе от време на време (когато не е с джипката) за бистришките тигри ;)))
35
6
 
0
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Кристияно има титла с националната фланелка, Меси има 2 пенсии с националната фланелка. Точка
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
теа не моат играят футбол, кога съм ги учил пърдяхавчас и не внимаваха за топката сополанковците, после пораснаха, видехапутки и станаха голямата работа, не е голяма хвалба това даебешмоделка или да караш кола за милион
33
4
 
0
 
! Отговори
Налим сербез ачикбаш преди 4 години
Най добрите фуболиси играйът вав турцие
32
3
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Бекъм постигна повече финансови успехи като рекламен агент, отколкото като футболист. Криво, ляво умееше да рита топка, но бе голяма фукня. За мен Роналдо и Меси са гиганти във футбола и ги слагам на едно ниво. Не ми се спори с момченца, които ми обясняват, колко велик пас имал Бекъм. Познавам поне 20 български футболисти от близкото минало, които играеха по-добър футбол от Дейвидчо, мъжле на грозната си женичка. Моля нервните да не припадат от горчивата истина в моите думи.Честит Великден!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 28 Муахахахахаа.... да казваш че Роналдо гради играта , а Меси не си е връх на идиииотията! Че Меси носи Барса последните години на гърба си като организирва играта в центъра на терена щото онова дървенце Бускеттс го нямам никакъв, Шави го няма, Иниеста го няма и той прави играта в центъра и след това се трябва да завършва и атаката с гол. И го прави добре за 32 годишен чичак все още добре.Роналдо стои пред вратата и чака да му подадат. Това прави Роналдо вече. Одъртя и той- нормално е.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 29 Роналдо направо спечели финала за Европейската титла за Португалия като не игра в него мач, нали?)))) А, извинявам се- игра 10 минути май и добре че се контузи, че Португалия заради лакомията му губеше финала.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 28 Алоооуууу, Меси има Даже и повече асистенции от Роналдо. Според теб не гради играта викаш, а само чака на гюме? А ти предлагам да гледаш в тубата един клип на едни японци когато беше в Япония и направиха един експеримент- сложиха една греда на височина 25 метра ( това е височина 8 етажен блок) и Меси трябваше да изрита топката, тя да премине отгоре гредата и той от другата страна да си я спре на крака без да тупне на земята- Направи го. Гледай клипа и ела пак да плямпаш простотии.
28
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чехльото Бекъм е готов всичко да каже, стига някоя голяма звезда да му върже на смешния американски проект на звезден футболен отбор, където единствено звездно, е че носи името Интер. Роналдо го отряза доста явно преди няколко седмици, така че Г-ца Бекъм е решила да стреля на посоки. Иначе и двамата са гениални футболисти, единият е най-техничния футболист, а другият е футболист, който печели финалите за отборите си, няма да казвам кой, кой е....
27
4
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
И колко от головете на Меси са изработени от него? Много голове не означава велик футболист. Колко гола вкара Меси на световното с Аржентина? Няма щото не като отбора да стигне в 90%ва голова позиция и да ти подаде за гол. Отново колко красиви моменти на улицата с Меси можеш да покажеш? Погледай малко тренировка на Кристиано, Роналдиньо. Марадаона - красота. Защо я няма тази красота при медийната звезда Меси?
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера се навършиха 13 години от най-великият гол на Лионел Меси. 18 април 2007-*** година. Беше срещу Хетафе в мач от испанското първенство. Тръгна преди центъра и направи гола на Марадона срещу Англия за смях! Просто извънземен Меси! Когато Роналдо направи такъв гол или е правил някога през кариерата си подобен или по- добър елате ми се обадете!
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че не игра на финала на бат Хари булката , че от неговата лакомия Португалия щеше да изпусне европейската титла.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 24 Е Роналдо да не би да е номер 1 сега в Ювентус? Да не би да е голмайстор в сериа А в момента?
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си най-добрия в, което и първенство и отбор да играеш, едва тогава може да претендираш, че си номер 1...В колко различни отбори и първенства се е доказал Меси...?Сами си отговорете...
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 22 ... 120 мача по- малко от Роналдо исках да кажа...
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само един факт:Кристиано Роналдо има изиграни 120 мача повече от Лионел Меси на клубно ниво и има 626 гола до момента!Лионел Меси има 120 мача по- малко от Меси и има 627 гола!Играят на едни и същи позиции за уточнение!Толкова по темата!
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меси дари 1 милион евро на болници в Барселона и Аржентина, а Кристианчо дари 5 респираторни апарата по 10 000 евро парчето.