Случва се: Клоп преговаря с бащата на Килиан Мбапе

Ливърпул е на път да взриви трансферния пазар
26 апр 2020 14:27, Друми Георгиев
7
Случва се: Клоп преговаря с бащата на Килиан Мбапе
Снимка: БГНЕС

 Почти сигурният нов шампион на Англия Ливърпул е на път да взриви пазара с една от най-очакваните от феновете сделки.

 
Според Le 10 Sport мърсисайдци работят усилено и много целенасочено по привличането на суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе.
 
За да бъдат сигурни, че имат предимство пред останалите грандове, от Ливърпул са натоварили с тежката задача лично мениджъра си Юрген Клоп.
 
Германският специалист е провел разговор с бащата на Мбапе, в който го е уверил, че неговият син ще има централно място в проекта му.
 
Какви точно са плановете на "червените" и как това ще се отрази на настоящия им състав, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
До 3Прав си ,сгреших като написах САН,но имах предвид Мане.Сане се готвеше за Байрен ,но се контузи и ... .Това и аз исках да кажа,че Мбапе да пренебрегне Реал ,за да отиде в Ливерпул ...ТОВА не мога да разбера.Иначе и аз бях от Ливърпул преди години и преди 2 години също отново се върнах в стана на Ливъпрул ...,но нещо напоследък не ми харесва как играее.
4
2
 
6
 
! Отговори
Запалянко преди 3 години
Мислия че ще дойде в Левски или някой друг възхитен или добре организиран клуб като Цска1 или Цска2 Нали в Реал купите може да ге печели всеки А да спечелиш нещо сега с Левски - това е предизвикателство
3
3
 
2
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Явно ти не разбираш със сигурност. Сане играе в Сити а На е в Ливърпул. Аз като фен на Ливърпул бе искам Мбапе за сметка на Мане, който се доказа един от ключовите ни играчи. И да Реал след въвеждане на вар се вижда на какво ниво е
2
4
 
5
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Хм, аз нлм нещо не разбирам ,полюсите ли се разменят... Ливерпул да Е по-предопочитан от Реал ли ? Аз мисля, че Мбапе Е по-добър от Сане и МСалах +и Е по-млад и преспективен, а и Реал тренира Зидан и той Е французин..
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще бъде партньор на япончето дето го излъга че и то ще играе много важнда роля само да подпише договор с клауза ливърпул. такива договори трябва да се забранят. бананоядците струват 200 мелеона, лекарите, медицински сестри, учени не струват нищо.... германия колко трябва да ни плати само за медицински персонал, че фалират три пъти.