Боримиров нападна Павел Колев, не приема оставките в Левски

"Нека този човек с фойерверките да каже какво точно е свършил"
5
Боримиров нападна Павел Колев, не приема оставките в Левски
Снимка: БГНЕС
Легендата на Левски Даниел Боримиров не приема одобрително масовото подаване на оставки на "Герена", за което се заговори вчера.
 
Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев обяви публично, че той, както и Ивайло Петков, както и целият треньорски щаб начело с Петър Хубчев ще си подадат оставките след края на извънредното положение.
 
"Най-после видяхме човека с фойерверките колко може. Този човек не трябва да го коментираме, а трябва да го съдим по делата", обяви по адрес на Павел Колев един от най-добрите халфове в историята на Левски пред Novapress.bg, цитиран от Gol.bg.
 
"Нека този човек да излезе и да каже точка по точка какво е свършил за една година, защото се тръби много, че се върши много работа, а и по школата. Нека да излезе и да каже, за да можем да оценим труда му. Най-лесно е да избягаш от отговорност! В случая той е първият, който иска да напусне кораба".
Още по темата
"Не мисля, че сега точно е правилният момент треньорското ръководство да си подаде оставка. Още повече, че синята общност показа, че стои плътно зад тях. Нека да свърши първенството и тогава да го направят, щом са взели това решение".
 
"Аз също съм работил в продължение на месеци без пари, и школата е била така. Когато обаче човек обича Левски, той винаги трябва да прави компромиси".
 
"Мисля, че след тази пандемия доста клубове в България, в това число и Левски, ще си преосмислят бюджетите, защото както виждаме има съкращения, намаляване на приходите. Ще трябва да се съобразяваме с нови правила и да се стараем най-вече да работим с школата и да станем един производител на собствени кадри".
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Оо,Боримиров ...един от най-добрите халфове на Левски,хм,интересно ...интересно виждане на "джурналиста" .... !
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тити Папазов ще вземе акциите, а лешоядите в Левски няма да позволят това. На Черепа Тити му е ревал, та му е писнало и накрая е фърлил акции и всичко.
1
4
 
8
 
! Отговори
УУУУУУ преди 3 години
Плащайте си мизерници държавни жалки! Цял живот хранилка