Стоичков е третият най-добър футболист на Барса

Класацията е на бразилско издание, след Камата остава Лео Меси
10 май 2020 16:05,
91

Бразилското издание "Спортбуз" нареди Христо Стоичков на трето място сред най-великите играчи на Барселона, предаде Bulgaria ON AIR.

Пред камата са само Гуардиола и Пуйол. Четвърти е Ривалдо. Голямата звезда на каталунците - Лео Меси изненадващо е нареден на пета позиция.

"Стоичков е смятан за най-големият футболист в България. Той спечели Златната топка през 1994 година. Той има пет титли с Барселона. Стоичков е смятан от мнозина за един от най-добрите атакуващи футболисти, които Барса е имала", пише изданието за него. Първи е настоящият мениджър на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, който направи име като треньор именно в каталунците. Освен това, той спечели четири последователни титли с Барса между 1991 и 1994 година и взе дейно участие в спечелването на Шампионската лига през 1992 година. На второ място е сърцатият защитник Карлес Пуйол. "Можем да кажем, че той е един от най-големите лидери на отбора", пише изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
маноло преди 3 години
ЕСТЕСТВЕНО ... ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ЛЕВСКАР ДА КАЖЕ , ЧЕ ЦСКА Е ПО-ДОБЪР ОТ ЛЕВСКИ ...ХА ХА ХА
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44Не забравяй, че футболът е колективен спорт. Какво би бил Роналдо без железните защити на Ман. Юнайтед, Реал и Юве. Какво би бил Меси без Пуйол , Шави,Иниеста. Смяташ ли,че ако Меси отиде да играе в Сегунда, то отборът му ще вземе Ушатата. Може да вкарва всеки мач по три гола, но ако отборът му допуска повече индивидалният му принос няма да е от голямо значение.
39
1
 
4
 
! Отговори
Несъгласен преди 3 години
До 50Само да ти напомня, че изброените от теб Федерер и Джокович не само обикалят, ами и играят фантастично и печелят. Затова им дават толкова пари. Иначе по трибуните има хиляди, които обикалят турнирите, ама на тях никой нищо не им дава, напротив плащат си за да обикалят и гледат.
38
1
 
7
 
! Отговори
Ееее, как трети бе преди 3 години
Ми туй ***.***.та, бабата, лелята...Емоциите на терена бяха много забавни. Човекът играеше със сърце и душа. За майсторлъка кой е по-добър не споря. Там не съм специалист.
37
0
 
2
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Не но ти си материлиаста вероятно,сподели след като ти се говори за пари и си смени дилъга.
36
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде беше стоЙчков и прехвалените му колеги от националния в мача за третото място срещу швеЦите?
35
0
 
4
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Ти си бедняк в душата,какво ли си губя времето с потънал в злоба човек,Меси като го величаеш толкова що не дари 300/400 милиона нали има 500 ,аз колко пари имам си е моя работа може и повече от него да имам и недей да знаеш какво съм дарил и на кой. като толкова ти се говори за даряване дарявай явно имаш много комплекси .....В тениса и да не спечелиш мача, пак получаваш солиден хонорар, особено от големите турнири....
34
2
 
7
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Рекордите не са важни дотолкова , доколкото това,че ако не взимаше пари нямаше и да се състезава.Божинката и Григор Димитров и Пулев рекорди не ги интересуват а парите и не ми казвай ,че са патриоти големи....
33
0
 
2
 
! Отговори
До 49 преди 3 години
Не е точно така те само за да се явятват получават по 20 милиона на година , така ,че ако не им бяха важни парите да са се отказали преди 10 години,на теб ако ти дават на година по 100 милиона само ,за да обикаляш турнири и ти ще го правиш.
32
0
 
9
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Ама щяхме да помним Гонзо,който бил 12347(последен) в Рен.
31
0
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Може и да доживея ,но това няма значение ,рекордите не са важни а парите.
30
0
 
6
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Да това имам предвид,човечеството последните 75-100 години не се развива както се е развивало ,особено във времето след 90 та година.Сега всичко е татуировки, пари,наркотици и тнт
29
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без гола на Емо на Парк де Пренс Стоичков никога нямаше да вземе златна топка.Щеше да го помним като Бербатов-ритал някъде в голям отбор,а в национала основно с дузпи и освирквания от феновете на стадиона.
28
0
 
3
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Това е висок скок ,много по-малко скачачки има от спринтьори,но дори и нейния рекорд ще подобрят все някога , всеки рекорд рано или късно се подобрява.
27
0
 
7
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Ще ти дам *** пример Моцарт,Шопен,Паганини,Бах,Бетовен ,Шраус и тнт е живяли през 18/19 век ,сега всички свирят произведенията им , това е и със спорта и културата и тнт преди години , всички се равняват с тези спортисти ,певци,артисти и тнт ,но колкото и да се равняват този финес никога няма да го имат.
26
0
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Приятелю до 10 ,15 години и този рекорд ще подобрят , всяко поколение се развива с друга технология ,а и сега има 20 ,30 годишни развити, нормални хора но са единици. Повечето емигрират.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Всеки прави със себе си каквото намери за добре и което го кефи, важното е да не пречи на другите." Да Това е важното, но у нас в България всеки прави нещо без да се съобразява. Освен това в новия Световен ред дали всеки ще може да прави със себе си каквото намери за добре е въпроса.
24
0
 
5
 
! Отговори
Lorko преди 3 години
Сега ги търсят тодор живковите висшисти ама ги няма.Страдат те зад граница и нямат нищо но не искат в къщи,щото само български граждани пълно без българи.Дано се роди момченце-велико дето някои нямат.Един ден да каже.Стига толкова.Славяните тука .Турците,щиганите и неграмотните бомаци.ТАМ.
23
1
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Не казвам,че е лош човек а ,че за мен гениалност е да измислиш лекарство достойно за нобелова награда и тнт.... И да, за мен половината нямат разум, (нито пия ,нито пуша).Сменям темата .
22
0
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Същите ги говореха и по-времето на Майкъл Джонсън, подобриха му рекорда ще видиш,че е въпрос на време и този рекорд да подобрят а ти ако искаш вярвай, аз какво разбирам си е моя работа, може да съм спортист и да се занимавам с теория на спорта така,че спирам спора.