Левски иска 100 млн. от държавата? Това е фалшива новина

"Не съм подписвал нищо", категоричен беше Кирил Ивков
19 май 2020 12:22, Веселин Коларов
28
Левски иска 100 млн. от държавата? Това е фалшива новина
Снимка: БГНЕС

Левски няма да иска кредит в размер на 100 милиона лева от държавата. Това обяви легендата на "сините" Кирил Ивков по повод вчерашните информации.

Инициаторът на идеята – инж. Георги Манев, забърка името на Ивков в подобно намерение. Пред БНТ той заяви, че има неговата подкрепа, както и тази на Георги Цветков и Емил Велев. Според него, ветераните са потърсили за правна консултация бившия собственик на "сините" Тодор Батков.
 
По думите на Манев, исканият срок на кредита е 20 години, като първите 24 месеца са гратисен период, за да може Левски да си стъпи на краката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
очаквам с нетърпение появата на левски-септемврийска слава.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След карантината могат да си напечатат нови акции за сформирането на капитал на каквато сума искат щом предишните 30,6 млн.лв капитал изхарчили от акции обикновени поименни с право на глас и без право на глас с номинална стойност в цена 1 лв. всяка една от тях описани и реализирани срещу предварителни вноски по таз/тези цени от лица по имена с удостоверения номерирани поименно издадени,че хем ще се оправдаят с вируса хем ще могат да имат акции за следващи купувачи за набавяне на нов едър капитал
21
1
 
5
 
! Отговори
Да ви светна: преди 3 години
КОЙТО ДАДЕ. ДЪРЖАВЕН КРЕДИТ НА ЧАСТЕН КЛУБ---УТРЕ ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН И ТИКНАТ В ЗАТВОРА!КРЕДИТ СЕ ТЕГЛИ ОТ БАНКИ---НЕ ОТ БЮДЖЕТА!!!!
20
2
 
6
 
! Отговори
Проблеми няма преди 3 години
Васил Божков джироса акциите си на Бойко Борисов, така че предварителното условие на Борисов за смяна на собствеността върху ПФК "Левски" е изпълнено. Изглежда, ходът на Божков изненада Борисов, иначе той нямаше многократно да повтаря, че смяната на основния акционер в клуба е достатъчно за неговото безоблачно бъдеще. Ако Борисов не се чувства способен да поведе ПФК "Левски" към процъфтяване, той може да джироса акциите на човек, който може да направи това. Стига наистина да милее за клуба.
19
2
 
10
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Левскари, горе главите ! В Ловеч има още един Литекс.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски прилича на нацистката партия в края на ВСВ.Отвсякъде разбита на пух и прах няколко човечета около фюрера спорят за властта.Илюзията свърши левскари..Дотука с футбола,ще запазим лошия спомен за вас и никога повече като Левски 1914.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя господин, който си е помислил само, че може да изтегли такъв заем, знае ли, че ще са му нужни поне 200 млн. обезпечение. Или то от Боко може всякак,без ипотека, без гаранции.Или феновете ще бъдат съдлъжници. Колко му е 1млн фена по 100 лв и готово.
16
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ако футболен отбор Левски,ЦСКА или някой друг премине в Бгрупа или го закрият България като държава какви загуби ще има и как ще се отрази на икономиката?Въобще няма да се отрази лошо защото държавата ги дотира с пари и по добре да не им дава даренияи от СПОРТ ТОТО И ТАМ ХОРАТА ИГРАЯТ С НАДЕЖДА,ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НЯКОЙ ЛЕВ.
15
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Заглавието е много точно "фалшива новина"не искат заем а дарение 100 милиона от държавата защото като сменят Бойко следващият може да поиска заема да се връща.
14
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 3 години
фейк нюз е естествено, искат 200 млн за 10 години напред и те като собственика си рекетират.
13
4
 
3
 
! Отговори
Max преди 3 години
100млн. фена по 1 левче и готово, какво толкова има да се чудят.
12
3
 
7
 
! Отговори
Чико преди 3 години
И Левски ще пътува като Литекс-Чавдар Етрополе в забевние
11
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви пари никой не е искал. Левски ще съществува, заради любовта на феновете си. Програмист съм, имам петцифрена заплата. Цяло семейство левскари сме и до момента сме дарили доста солидни суми и ще продължаваме да го правим. Колкото и да ви е яд, има стотици хиляди хора, които обичат Левски. И говорим за интелигентни, добре платени заможни образовани хора, а не за наркоманизирани ММА бойци и подобна ***, които се наричат "фенове".
10
4
 
5
 
! Отговори
Лелее СМЕХ.. преди 3 години
АЗ СЪМ ***.... АМА И МЕДИИТЕ СЕ. ИЗДЪРЖАТ ОТ ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ.... КАТО МЕНЕ... ХАХАХААА....
9
3
 
12
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
ЩО ДЪРЖАВАТА, ДА ИМ ДАВА ЗАЕМ НА ЛЕВСКИ, БЕ...??!! ./... сиреч - - ние народа.. /ЗА ДА ПЪЛНИМЕ ГУШАТА НА ПОРЕДНИЯ ЧЕРЕП, ЛИ.... ХАХАХААА... ИМА БАНКИ ЗА ТИЯ РАБОТИ!!!!АЗ---ВЗИМАМ ЗАЕМИ.... А, ЗАЩО ЛЕВСКИ... НЕ?!ЗА ДА НЕ ВРЪЩА СЛЕД ТОВА ЛИ... ХАХАХААА
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 милиона?!Малко са.Искайте 200.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За ЦСКА не го направиха, но за отбора на народа има си хас!
6
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И 1 МИЛИОН НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ДОКАТО ЧЕРЕПАШКА НЕ ПРЕХВЪРЛИ СОБСТВЕНОСТТА НА НЯКОЙ КОЙТО НЕ Е ЧЕРЕПАШКА!НО ЧЕРЕПАШКА ПО СКОРО ЩЕ ПУКНЕ ОТКОЛКОТО ДА ПРЕХВЪРЛИ СОБСТВЕНОСТТА НА ЛЕВСКИ!!!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като е фалшива новина, защо се разпространява по медиите?Като нямате надежна информация, защо разпространявате слухове? То стана ежедневие да четем такива.
4
1
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Утре ако не платят заплатите играчите казват ЧАО. Да им е честит Насо ГЗ на всички гувяда :))))))))))))))))))))))))))) Той ши ги Оправи :))))))))))))))))))))))))))))