Реал Мадрид иска защитник на Барселона

Юве, Интер и Челси също следят Хавиер Муамба
19 май 2020 10:48, Веселин Коларов
1
Реал Мадрид иска защитник на Барселона
Снимка: БГНЕС

18-годишният защитник на Барселона – Хавиер Муамба, е следен от редица европейски грандове, сред които и Реал Мадрид. Това заяви агентът на младия холандец Карлос Барос.

"Ситуацията в Барселона е нееднозначна. Наближават президентски избори, може би ръководството ще се смени, ще се появят нови хора. Сега в клуба е много неспокойно, както от ръководна, така и от спортна гледна точка. Ако видите, че дори Ансу Фати може да бъде даден под наем, как да пробият другите талантливи играчи?".
 
"Почти всички големи клубове питаха за Хавиер. Реал Мадрид е сред тях, макар че този трансфер ще се осъществи трудно. Ювентус и Интер също се интересуват, но за момента предложението на Челси изглежда най-добро", заяви Барос пред Voetbal Internationa.
 
Муамба стана играч на Барса през август 2019 г. Той беше купен от Холандия за 310 хиляди евро, но никога не е играл за мъжкия отбор, а се подвизава само за U19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
"Реклама" и натиск от менеджера на това момче към Барса и предложение към другите отбори,ако Барса не подпише с него добър договор.Игра на менедджера !