Акциите на Левски са в София, джиросани са на Наско Сираков

Сагата със собствеността е напът да приключи
Обновена: 2 юни 2020 15:31 | 2 юни 2020 10:13, Александър Попов
33
Акциите на Левски са в София, джиросани са на Наско Сираков
Снимка: БГНЕС
Сагата с акциите на Левски приключи, ценните книжа са в София и са джиросани на името на легендата Наско Сираков.
 
Досега те бяха на името на Георги Попов, припомня Gol.bg
 
Самият Сираков излезе с официално съобщение:
 
"Скъпи левскари,
 
От тази сутрин, 2 юни - Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД.
 
Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба.
 
Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в "Левски", моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни, когато ще се състои първата ми пресконференция.
 
В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача - с "Лудогорец" в Първа лига и с "Локомотив" (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.
 
Дела трябват! Само "Левски"!"
 
Ваш, Наско Сираков".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
kory преди 3 години
ПРЕКРАСЕН ИЗБОР-НАСКО СИРАКОВ Е НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ХОД И ЧОВЕК, ЗА ВСИЧКИ И ЗА НИКОЙ.ОТ1997-2007 ПРЕКРАСНА РАБОТА И НИЩО СВЪРШЕНО ЗА ЛЕВСКИ.ОТ 2008-2020 НИТО ЕДНО УСПЕШНО НАЧИНАНИЕ И НИКАКЪВ УСПЕШЕН БИЗНЕС.АБОНИРАН ЗА ХАЗАРТА,МОДЕЛА ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ И РАЗВЕЙ,РАЗВЕЙ ГОРО СНАГАТА!С ТОЗИ ИЗБОР АКЦИИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ МНОГО ПЛАСТОВЕ ХАРТИЯ,ПЪТУВАЩА ОТ ДУБАЙ ДО СОФИЯ И ОБРАТНО!НАРОДА ГО Е КАЗАЛ-.ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ,АМА ПО-ВИСОК!СЪДБАТА НА КЛУБА Е ОТ ЯСНА ПО-ЯСНА,НО НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЗАНАЯТИЕТО!УСПЕХИ!
25
0
 
1
 
! Отговори
ББ НИЩО НЕ ДАВА.. преди 3 години
Н.СИРАКОВ , МНОООГО ИМА ДА СЕ ФЪРЛЯ ПО КИЛИМИТЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА..А , ТИТИ ДА РЕВЕ НА ЛЪВ....!ТЕЖКА Е ТЯ...!
24
1
 
1
 
! Отговори
.. преди 3 години
ББ му дава 1,5 милиона за разноските/"данъците" и става същинския собственик
23
1
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Отборът на всички власти пак ли държавата ще му плаща всичко?
22
1
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Насо със задните си части ли ще плаща заплатите тоя месец? :)))))))))))))))))))))))))
21
0
 
8
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
СЕГА, ПАК ШЕ ПОЧНАТ МОЛЕБЕНИ И СТАЧКИ, ПРЕД МИН. СЪВЕТ ЗА ПОМОЩИ И ПОДАРЪЦИ ЗА ФК-ЛЕВСКИ И ТЪРТЕИТЕ ОКОЛО НЕГО!!!ТИЯ СА НЕКАДЪРНИЦИ И БЕЗ ДЪРЖАВАТА НЕ МОГАТ И ДА ПРЪДНАТ... ХАХАХААА.
20
0
 
5
 
! Отговори
Изиграха Ви преди 3 години
Накрая излезе, че ЕФБЕТ останаха единствен монополист, със собствена футболна лига, и собствени отбори в нея. Ех, че "FAIRPLAY" ще има. Тема за размисъл: В годините когато българския футбол бе фактор и постигаше успехи имаше ли разни букмейкъри и залози? Не.Сега когато се навъдиха безчет букмейкъри какво постигнахме - успехи - 0 (НУЛА) български родни футболисти 0 (НУЛА), вносни Марелиньовци - безброй, даже и в националния.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви ценни книжа са тези акции по поименни удостоверения издадени определено срещу внесени суми-вноски в лева по номинална цена за всяка една,а тъй раздавани как джиросани по тоз начин,че все едно подавани да ги подържат за малко време как шапка докато някой си завържи връзките на обувките с което да се похвали пред други другари.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей сега онази змия жена му Раева тъй ще го буха у кухата тиква Наско, че докато му се завие свят!
17
1
 
7
 
! Отговори
??? преди 3 години
Сега чакаме жена му на Наско да обяви във Фейсбук кой плаща прехвърлянето им, че да схванем кой е истинският собственик на "Левски"
16
1
 
14
 
! Отговори
Левскарин преди 3 години
Насето го боли ч.урката за Левски. Сега ще отвори отново трафик канала за продажба на футболисти в Турция срещу голяма комисионна за него и очаквайте да разпродаде отбора за максимум два сезона. После ще каже, че е получил тежко наследство и дрън, дрън, дрън, дрън ... после и жена му ще ореве всички ТВ-та, как видиш ли Наско са го изиграли и това е. Ама левскарите сами са си виновни, легендата та легендата. Сега ще си д.ухате говеждата супичка!
15
6
 
5
 
! Отговори
Червените от Ловеч преди 3 години
Страх ли виждаме в червените от Ловеч. Що не си гледате двата отбора в А група. Чакаме с нетърпение да видим на коя страна ще сте този сезон. Щото каквито сте нагаждачи е ясно,че един ден ако новосъздаденият Цска стане по-силен ще почнете изведнъж да подкрепяте него и да се отричате от ловешкия вариант.
14
5
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
"Досега те бяха на името на Георги Попов, припомня Гол."Досега те НЕ бяха на името на Георги Попов. Гол гледа да се подмаже на и той на каскета и на тиквата, като се самоцензурира.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лизача пак ще се провали
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Геренбахче Селски Спартак, това е новото име.
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, мале, Илияна не можеш и затвори устата. От сутрин до вечер ще величае най-успешния ръководител. То ще са хвалби, то ще са чудеса. Сега всички и всичко ще бъде впрегнато Левски да вземе купата. Тогава да видиш какво празнуване ще е. Лошото е , че след това идва ЛЕ, а там "организацията" на Наско не помага.
10
1
 
8
 
! Отговори
АЙДЕ СЕГА БЪЛГАРИИИИ преди 3 години
ДАЙТЕ ПАК ..."ДА ДАДЕМ ".....ЗА "БОГ ДА ПРОСТИ" НА ПФК-ЛЕВСКИ...!/..така казал един от Хасково --ДАЛ и...УМРЕЛ от "ДАВАНЬЕ"....../
9
1
 
15
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АБЕ ,..."ДЕЛА ТРЕБВАТ"....АМА И ПАРИ ХА,ХА,ХААААААААААААА....А , КОЙ ДАВА ПАРИ , САМО ЗА ТЪРЧАНЕ ПО ТЕРЕНА И ....ГОЛИ НАДУВКИ??!/...Май само Държавата.../
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много смЕх има у тая "държава"!И много сълзи...
7
1
 
17
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Добре де що още от рано почвате да пишете за екскременти!? Ко ме интересува мене, редовния данъкоплатец, че някъв си отбор щял да фалира!? Или викате от ран да те подготвим щото сега парите от твоите данъци към тоя отбор ше потекът! Такава ли е работата тука???