Наско Сираков ще остави Хубчев начело на Левски

Двамата ще обсъждат новото лице на отбора през следващия сезон
9
Наско Сираков ще остави Хубчев начело на Левски
Снимка: БГНЕС
Наско Сираков, новият мажоритарен собственик на Левски, държи Петър Хубчев да продължи да работи в клуба, съобщава "Тема Спорт", цитирани от Gol.bg. Той е на мнение, че треньорът си върши добре работата. 
 
На двамата им предстоят задълбочени разговори за това как ще изглеждат сините през следващия сезон, защото е ясно, че повечето играчи няма да бъдат задържани. Хубчев има валиден контракт със сините и за другата кампания.
 
На 15 май 2019-а той подписа с клуба за 2 години, като в договора между двете страни има опция за удължаването му с още един сезон. Същите са контрактите и на помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян u Армен Амбарцумян.
 
Още щом се заговори, че Сираков ще стане голямата фигура в "Левски", се появиха твърдения, че Хубчев няма да запази поста си. Това обаче не отговаря на истината.
 
Още повече, че Наско няма готов вариант за заместник, а времето между края на този и началото на новия сезон ще е много малко за каквито и да било промени – 2020/2021 ще стартира на 24 юли.
 
Представянето в първенството ще остане на заден план и няма да е от толкова голямо значение на кое място ще завършат сините – второ, трето или четвърто. Естествено, ще бъде преследвана евроквота. Но на "Герена" са наясно, че в сегашното положение няма как да се гони европробив.
 
Петър Хубчев вече заяви, че доста от футболистите мислят за бъдещето си, което няма да е свързано със сините. От "Герена" със сигурност си тръгват Милан Миятович, Хали Тиам, Филипе Нашименто и Дени Алар, чиито договори изтичат. Ще се търси раздяла с Насиру Мохамед и Франко Мазурек.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Do 6 преди 3 години
Какъв ти Божков?На Божков му взеха всичко, включая Левски.Наско ще е бушон на Бойко и Пеевски.
6
3
 
3
 
! Отговори
Въикф преди 3 години
тоя *** не оставя и не маха никой , той изпълнява каквото му нареди божков !
5
1
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
"Легендите",много трябва да внимават,да не се окажат милионите пред българския вентилатор.Да управляваш милиони,трябва да носиш глава на раменете си и тя да е "пълна"!
4
4
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
.........Двамата ще обсъждат новото лице на отбора през следващия сезон......Уааахахаххааааааа, а следващият сезон в коя група ще е? :))))))))))))))))))))))))))))))))Шиши пари ще дава ли още? Насо ГЗ как ще плати 1 милион данък?Леевски умре, але, але, але!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
въпрос на време е Хубчев да си тръгне,няма кой да дойде и да работи без пари освен да дойде оня тотаджия с прогнозите кокалчето ем минимална заплатка ем печалбите от букмейкърите
2
4
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Наско, навря си таралеж в гащите с Левски, да бе кажа по-тежка дума. Богат си, успешен си, семейство имаш, внучета, красива (макар изключително пр*ста жена), относително млад си, имаш едни поне 20 години пред себе си... Карай си джипа бе брат, ходи по почивки що ти трябваше да се хващаш с Левски... Ти мислиш, че Черепа е *** да ти даде бадева нещо, което има стойност, което работи и може да се поправи... Левски е пътник, тури му един карамфил отгоре и си живей живота 11383
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Насе, изяде ли един бой от Илиана задето взе акциите...кАжи честно?