Папазов: Без бетинг рекламата, българският футбол ще слезе на последно място

Според него в момента сделка за "Левски" е невъзможна
14 юни 2020 21:00, Нели Христова
59
Папазов: Без бетинг рекламата, българският футбол ще слезе на последно място
Снимка: БГНЕС

Ако изменението в Закона за хазарта се приеме, футболът ни ще слезе на последно място. Това коментира пред NOVA Константин Папазов, собственик на 35% от акциите на „Левски".

„Без да засягам никого, когато се предлага закон, в случая новият Закон за хазарта, трябва да се помисли каква е целта. Ако тя е за добро, тя трябва да бъде подплатена с нещо", коментира Папазов.

„В последните 20 дни това разклаща. Целият световен спорт рекламира бетинг компаниите. Казината и всички тези покер зали дават за спорта. В България се дават между 45 и 50 млн.”, обясни Папазов.

По думите му в момента сделка за „Левски” не може да има, защото евентуалните купувачи не знаят какво ще се случи.

„Българският спорт няма никаква регулация относно финансирането. Това е феномен! Не може да няма! Може би ще дойде и този ден, в който ще има ясни правила за това какви дивиденти ще имаш, ако рекламираш в спорта”, обясни още Папазов.

„Аз ви гарантирам, че ако забранят рекламата на бетинг компаниите в българския футбол, той ще слезе на последното място. Това ни е манталитетът. Аз съм се занимавал с бинго, бил съм собственик на казино", завърши Тити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
One преди 3 години
А то сега къде е?! По-добре само на юношески школи и почти без бюджет, е тогава няма да има как Ревльото и Бате Наско Далаверата, да намажат яко, но на кого му пука.
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбрахме от изказването на Сираков и от нарко разпространението. На екипите, ако пише "Ел Чапо" ще потекат пари. Тити не целуваше ли ръцете на Мишо Бирата? Тити не ревеше ли за Корпоративна банка и Цветан Василев? От както бетовете поеха футбола, дори и Лудогорец върви надолу. Само имотното състояние на някой люде се повишава. Този отдавна е досаден. И индикатор за мръсен проект.
39
0
 
2
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
Абе ти от баскетбол ли разбираш или от футбол ?
38
0
 
4
 
! Отговори
Свиня преди 3 години
Държавата трябва да въведе контрол там където дейности предизвикват зависимости опасни за обществото. Комарът е една от тях и е пряка причина за разбити смейства нещастни деца хора извън закона и непригодни за труд в полза на обществото. Без футбол и без тоя ревльо ще оживем без свестни хора общество и читава държава не може да има.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Za tea christianski rassisti i fashisti li levove, da troshat peiki, da paliat ogniove, da farliat piratki i drugi bombi po bg publika i gosti na bg stadioni?! Besilki za tiah i za prokurorite i sadiite.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То иначе българския футбол е на първо място и само това пречи! ***.
35
2
 
15
 
! Отговори
Ceci_ преди 3 години
Титенце, ако се пуснат и парите от наркотици, ехх какъв футбол ще е
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще слезе на последно място???Ама то под нас има ли някой?
33
1
 
16
 
! Отговори
Бате Борисов преди 3 години
Беларус си развива първенството предимно с техни играчи. Последните 10-15 години БАТЕ Борисов няколко пъти игра в групите на евротурнирите. В нашето първенство има чужденци от цял свят и кой знае какво повече не сме постигнали. Вместо да има по десет чужденци, нека да има за същите пари по двама, но по-качествени, а останалото да са българи, които да трупат опит и самочувствие.
32
0
 
23
 
! Отговори
Най-накрая преди 3 години
Абе кажи си го бе, Тити, кажи си го - без "бетинг" компаниите няма да има черно тото с мачлетата, на които играят 40% българи, а останалото е Мобонго, Камунге и т.н. Спре ли черното тото, такива като теб са излишни. Ми футболистчетата какво ще правят - ще трябва футбол ли да почнат да играят? Сега и плеймейтките са в застой. Направо го закъсахте.
31
3
 
5
 
! Отговори
даже името му незнам преди 3 години
Маанете тва приказвално дъндаръкане. неотдавна го слушах и гледах какви жестове ползва за да приказвалка. Съвършен брозтак. Слюнки и лиги му се стичат по говорилата. От къде го натресоха това плешливокосматаньосано био-бутче.да си оди у Русе и да са мии по 66 пъти на ден джуката, ноктите, петата точка. Очите му са слепи колкото и да ги мие. Ушите му са глухи с каквито и клечки да го ровичка
30
0
 
13
 
! Отговори
хахахах преди 3 години
А той сега щото е на предпоследно... Много ми е интересно по времето на Гунди и Котков в бетинга ли е бил ключът към успеха? Отбори, раздаващи абсурдно високи възнаграждения на посредствени играчи от други страни, да хленчат за пари, при положение, че първенство не са помирисали от 20 години. Ако за тях футбулът е само пари без хъс и себераздаване - да се оправят.
29
0
 
3
 
! Отговори
Мирянин преди 3 години
Евала, човек Божии ! Току що ми се промени в мирогледа откъм хрисимост нандушата ;) Ами аз не мисля така. Просто тези дейности както и целия хазарт, трябва да минат на по-фоляма държавна регулация и и по-голямо държавни участие. Защото са пяко свързани с националните интереси поради взъможностите за пране на пари, укриване на данъци и други. И така никой не фояори за тяхното изчезване и пак ще има за футбола и спорта и то може би повече :) Ама кой тинсе вфлежда в детайлите ! :)
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За чий се спонсорират от хазарт отбори, които не могат да играят?
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хазартът е рак и не трябва да се промотира като нещо хубаво. Колкото по-малко хазарт, толкова по-добре. Има достатъчно други бизнеси в други сектори, които са готови да си плащат солидно за реклама.
26
0
 
18
 
! Отговори
Тити вън!!! преди 3 години
Бетинг така ли му казват сега на черното тото?. Изчезни бе peвльo само срамиш името на Апостола!!!!!!!!!
25
1
 
15
 
! Отговори
izh преди 3 години
Далаверки, далаверки, далаваерки. Левски има собственност и рекламен пазар, макар и не много голям. Кърлежите се наредиха вече в боен ред . Иначе като футбол трудно би се класирал за четвърта английска лига. Търсят се спонсори, т.е. балами, да ни платят бизнеса
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре омитай се бе ***, сега пък голям финансист се извади. Поредният надупващ се на хазартните босове. Аман.
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Тити, от предпоследно на последно няма да е голямо пропадане!
22
1
 
3
 
! Отговори
Titi преди 3 години
*** съм, и вие сте прости... за това така добре се разбираме...