ЦСКА с трансферен удар, взима нападател на Ланс

Преговорите за Жул Кейта са на финалната права
Обновена: 26 юни 2020 18:52 | 26 юни 2020 18:33, Анисия Иванова
4
ЦСКА с трансферен удар, взима нападател на Ланс
Снимак: БГНЕС

ЦСКА подготвя нов трансферен удар, след като е пред договор с чуждестранен нападател. Става въпрос за Жул Кейта от Ланс, разбра Gol.bg.

В момента Кейта е собственост на френския втородивизионен тим, а преди това е играл в елита за отбора на Дижон. Жул е роден на 20 юли 1998 година и е типичен нападател.

Преговорите между ЦСКА и Ланс са на финалната права и се очаква в началото на другата седмица "армейците" да обявят този трансфер.

Това ще е първото офанзивно попълнение за това лято, след като досега ЦСКА представи централния защитник Юрген Матей и вътрешните халфове Амос Юга и Юнус Санкаре.

След края на настоящата кампания пък предстои раздяла с поне трима играчи. Със сигурност напускат Пинто, Джеси и Чорбаджийски, който след дългата пауза дори не е попадал в групата.

От тези с действащи договори пък поне един ще разтрогне. Не е изключено да се стигне и до продажба на някой основен играч.

Още да спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До redordeadФенове са хора за които съществува понятието чест и достойнство. Отбор с чест и достойнство почва от нулата и след няколко години е отново в елита и развива млади български таланти. А в това да вземеш друг отбор, да го преименуваш и да играеш с 50% чужденци защото ти излиза финансово по-изгодно отколкото да тренираш деца, няма нищо общо с честта и дойстойството. За истинските фенове това би имало значение. А за т.н. "фенове" явно достойнство няма. Истината боли.
3
1
 
0
 
! Отговори
redordead преди 3 години
Има едно ЦСКА и то е там, където са феновете!Другото, не се казва ЦСКА, а Футболен клуб централен спортен клуб на армията и е второто отброе на Домус Ага - феновете му се една маршрутка несретници!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно ЦСКА-Микре. Българското ЦСКА е 1948. А ЦСКА-Микре и миналия сезон нямаше нито един нападател българин. Това е чуждестранен отбор с българска регистрация.
1
8
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Кое от двете цска?