Безредици в Ливърпул, настана хаос след титлата

Един човек е наръган с нож, а десетки са ранени
27 юни 2020 10:04, Ния Христова
10
Безредици в Ливърпул, настана хаос след титлата
Снимка: БГНЕС
По време на среднощня хаос в Ливърпул един човек е наръган с нож, а десетки други са ранени. Хаосът настана след първата шампионска титла на "червените" за последните 30 години.
 
Властите в града дадоха разрешение на полицията да арестува фенове на тима, които предизвикват безредици. Една от историческите сгради е била подпалена, след като в нея е попаднала бомбичка. 
Още по темата
 
Мирно и без проблеми протичаха празненствата по улиците на Ливърпул, но през нощта са избухнали безредици по крайбрежните улици. Много хора са наранени.
 
Подпалената сграда е един от символите на града. Известна е като Сградата с птицата ливър. Митичното същество е част от герба на града и присъства в емблемата на футболния отбор Ливърпул.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
х преди 3 години
Така и трябва. Честита титла! *** съм го и ковида. Трябва да се празнува.
8
4
 
3
 
! Отговори
Бели маймуни преди 3 години
Няма ли кой да ги набие едно хубавото? Рушат исторически сгради, ама ако се разруши паметник на някой терорист веднага се пише и хората се възмущават
7
4
 
2
 
! Отговори
Мунчовци с Шлемофони преди 3 години
Ливърпул е градът, който дава началото на Истинския футбол, където Народът участва директно в него, а играчите могат да бъдат платени - Футболният отбор на Ливърпул е Първият шампион на Съвременния футбол, така че случилият се вандализъм е трагична новина за Световния футбол - Знатните английски джентълмени са били прави, че не трябва да се дава Психотронно оръжие в ръцете на Тълпата, без да се основава на техните правила и пряк надзор!!!Върнаха се във Времето на зрелищата и хляба...
6
1
 
5
 
! Отговори
Мунчовци с Шлемофони преди 3 години
Спортът, който е измислен от Английски джентълмени, за тяхна разтуха, с техни правила, който се е водел, срещу различни отбори на индустриални предприемачи от Англия, като са възпрепятствани платените играчи, тотално е сменил облика си, като впоследствие от отдушник за страстите на индустриалните работници и техните семейства, се превръща в най- доходоносната спортна машина, където страстите нямат охлаждане, а вандализмът е на почит...Гледайте филма на Нетфликс:The English Game, за Ливърпул..
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буквално като не видели титла
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още от римската империя се знае, колко важно е плебеите да бъдат държани в стадно съзнание, за да бъдат контролирани. Ако възрастен човек продължава да чувства нужда от принадлежност към някакво стадо, той никога не може да бъде пълноценна личност. Обречен е да бъде нищо повече от плебей.
3
1
 
20
 
! Отговори
За съжаление преди 3 години
фенството удари дъното , средище на наркомани и днк *** , които се крият зад масовостта породена от нормалните хора. Футболът генерира много пари и омраза. Имах съученик , който е умно и добро момче , но когато стане дума за 1 от фут.ни отбори почва да крещи , лицето му придобива страшни очертания , изтрещява...това вече не е нормално. Обичам футбол , но нещо нещата са извън контрол. Съгласен съм да го спрат. Честно , да запазим душите на хората!
2
4
 
13
 
! Отговори
ГРУ преди 3 години
Добре е все пак,че следващата им титла е през сезон 2049/2050 година та 87% от тея дето правят безредиците няма да са сред живите!А по следващата им е през сезон 2079/2080 година-те си имат норматив,бре-на 30 години една титла!!!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Властите дали разрешение..... После су чудите как двама ядрени физици могат да пребият и изнасилят някой на централната гара и никой да не му помогне- ами властите не дават.