Меси вкара гол №700, но Барса с нова издънка

Каталунците не успяха да бият Атлетико Мадрид у дома в мач с 3 дузпи
1 юли 2020 01:03, Друми Георгиев
6
Меси вкара гол №700, но Барса с нова издънка
Снимка: БГНЕС

 Барселона и Атлетико Мадрид завършиха 2:2 в дербито на 33-ия кръг в испанската Ла Лига, играно на стадион "Ноу Камп".

 
Шампионите откриха резултата с голяма доза късмет, когато Диего Коста си вкара нещастен автогол. Пет минути след това таранът се превърна окончателно в грешник, тъй като изпорти и дузпа.
 
Реферът Ернандес обаче реши да попадне под светлините на прожекторите и нареди дузпата да бъде изпълнена отново заради направена стъпка напред на Марк-Андре тер Стеген. Този път Саул пое отговорността и не сбърка.
 
Малко след почивката и Барса получи право да изпълни дузпа, която се оказа историческа, тъй като суперзвездата Лионел Меси отбеляза гол №700 в кариерата си. Радостта на домакините не продължи дълго, тъй като Саул вкара втория си гол от спорна дузпа в мача.
 
След поредната си грешна стъпка в борбата за титлата вторият в таблицата Барселона събра 70 точки, с една по-малко от лидера Реал Мадрид, който има и мач по-малко. Атлетико е трети с 59 точки.
 
Как се разви мачът, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Пълен смешн.ик е това джудже ! Ще си остане вечна сянка на КРАЛЯ на футбола- КРИСТИАНО РОНАЛДО ! Жужето така и не намери смелост и мъжество да се докаже в друг отбор, различен от Парцилона, в родината си е мразен и презиран, тотален провал, получи най-ниска оценка за последното световно и го замеряха с камъни и фек.али на летището в буенос айрес......никога един от големите !
4
6
 
3
 
! Отговори
Ред бабичка преди 3 години
Това инфантилно джудже пак се е проявило.
3
10
 
9
 
! Отговори
Poeblo преди 3 години
Малкия *** меси е на светлинни години зад Роналдо ......
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роналдо като вкара дузпа - Пеналдо.Меси като вкара дузпа - гол номер 700 легенда и т.н.Е да ама Роналдо ще е шампион тази година, а Меси няма да спечели нищо.
1
0
 
9
 
! Отговори
А преди 3 години
Меско с 700 ия гол ,уреди Реал да станат шампиони мухахахаха