Байерн Мюнхен грабна Купата на Германия за 20-и път

Баварците сразиха Байер Леверкузен с 4:2 на финала
Обновена: 4 юли 2020 23:41 | 4 юли 2020 22:47, Друми Георгиев
10
Байерн Мюнхен грабна Купата на Германия за 20-и път
Снимка: БГНЕС

 Байерн Мюнхен спечели Купата на Германия за втори пореден и общо 20-и път, надигравайки Байер Леверкузен с 4:2 на финала в Берлин.

 
Момчетата на Ханзи Флик изиграха много солидно първо полувреме и тотално надиграха противника си. Давид Алаба откри в 16-ата минута от пряк свободен удар, а малко след това Серж Гнабри удвои аванса на своите.
 
Роберт Левандовски направи аванса на баварците класически преди изтичането на час игра с изненадващ далечен снаряд, но Свен Бендер върна интригата малко след това.
 
"Аспирините" имаха своя много силен период в средата на второто полувреме, когато редуваха атака след атака, но големи пропуски направи Кевин Фоланд.
 
В 89-ата минута Левандовски сложи точка на спора с второто си попадение днес. Кай Хаверц оформи крайния резултат в 95-ата минута от дузпа, правейки поражението на своите по-почетно.
Как се разви финалът за Купата на Германия днес, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Същия преди 3 години
Не се майтапехСегашна ГЪРЦИЯ е бледа карикатура на великото си минало но в НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА точка се смятат за УНИКАЛНИ то ест че нямат никакви сродни етносни народи нито в Западна Европа,нито в Източна Европа и трябва да се оправят самичкиАз ако бях немец веднага вадя Германия от Евросъюза с девиза на нашия Сакскобург:"Съюзници разбойници" зарад германци като французи,англета,холандци,датчани и прочие скандинавциНо и те не са толкова губещи колкото Изт.Европа предимно славяни
5
0
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО
4
2
 
0
 
! Отговори
ИЗВОДА: преди 3 години
След освобождението си ГЪРЦИЯ е хиляди пъти по НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА държава от Сърбия,Хърватска но не са Голям и Малък Панбрат Чалга алкохол Слобо и усташите взривили Статуята на Свободата в САЩ по мозъчна инвалидност засенчват и българитеМалките славянски държави в Източна Европа са п"омиярски неуспешен експеримент като все си търсят ГОЛЯМ БРАТ и го откриват периодично в Москва,Берлин,Виена,Лондон,ВашингтонНе е ли по-добре България да си се прибере във Византия вместо изобщо да не ни зачитат
3
1
 
1
 
! Отговори
Пикайте от СТРАХ преди 3 години
Германските милиардери ЕВРЕИ като РОТШИЛД в превод ЧЕРВЕН ГЕРБ/табела/ били ВОЕННИ АРМЕЙЦИ респективно първите цесекарчета от Мала Азия като се пита кой е шефът им от Голяма АзияЕврейте Ротшилд пробили с ПЕТИЦИ не се посвинили да откраднат ОРЕЛЪТ слаган задължително на всички ЛЕГИОНИ от Древния РИМ и си го турнали на Червения Фамилен Еврейски ГЕРБГай Германик-калигула-ВОЕНЕНРотшилдови-ВОЕННИГенералисимус Сталин и Троци и Хитлер-ВОЕННИВсе мировянски червени миротворци са да знаете
2
3
 
7
 
! Отговори
Уестбромич Албиън преди 3 години
Ти от кой Цска си Цска-Литекс Цска1948(2016) или Цска Маскве?
1
3
 
5
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
шампионската лига следва!