Хари Магуайър наглее: Не дължа извинение на никого!

Футболистът си помислил, че го отвличат
28 авг 2020 15:49, Нели Христова
11
Хари Магуайър наглее: Не дължа извинение на никого!
Снимка: БГНЕС

"Убеден съм, че истината ще излезе наяве", заяви звездата на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, който бе осъден условно на 21 месеца затвор заради побой на остров Миконос. Но версията на футболиста е различна от тази на съда и той е категоричен, че ще направи всичко по силите си за да изчисти името си.

Според разказа на Магуайър, цивилни полицаи нахлули в буса, в който били с приятелите му, и го извели. Той избягал не защото е извършил нещо нередно, а защото се уплашил, че ще го убият.

Още по темата
"В първия момент си помислих, че ме отвличат. Паднах на колене и вдигнах ръце във въздуха, а те започнаха да ме удрят в краката и да ми казват, че кариерата ми е приключила, че никога повече няма да мога да играя футбол", спомня си видимо емоционалния Магуайър в първото си интервю след инцидента пред BBC. Той моли журналистическия екип да не издава местонахождението му. "В този момент си помислих, че това няма как да са истински полицаи. Станах и започнах да бягам, защото се страхувах за живота си", допълни футболистът.

"Не дължа извинение на никого. Извинение се прави, когато си сгрешил. Съжалявам, че изпаднах в такава ситуация. Именно тя направи нещата трудни. Играя за един от най-големите клубове в света, така че съжалявам, че феновете и клубът трябваше да минат през това. Можеше да се случи навсякъде. Обичам Гърция. Футболистите остават леко заклещени за това, че се опитват да останат извън всичко и общественото око. Не е въпрос на това как искам да живея живота си", категоричен бе Магуайър.

Според информациите боят е започнал, когато двама албанци са инжектирали сестрата на Магуайър с наркотично вещество, след което човек е уязвим към сексуално насилие. "Тези двама мъже приближиха малката ми сестра, попитаха я откъде е, тя отвърна и след това годеницата ми Фърн видя как очите на сестра ми са обърнати. Тя побягна и изпадна в безсъзнание", разказва футболистът.

Попитан относно това колко сериозно е пострадал, Магуайър отвърна: "Удряха ме много сериозно по краката. Не мислех много в онзи миг. Според появилите се информации, защитникът се опитал да подкупи полицията и им е казал „знаете ли кой съм аз?“ Аз съм капитан на Манчестър Юнайтед. Много съм богат, мога да ви дам пари, да ви платя, моля ви, пуснете ни да си вървим".

Запитан относно дали това отговаря на истината, той заяви: "Не. Веднага щом видях това твърдение, не можах да повярвам. Абсурдно е".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Англичанин преди 3 години
Тъпо английско ***. Само като му погледнеш фииономията и те лъха низост, като цялата им нация.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя освен че е некадърен футболист, има психични проблеми.За интелекта му изобщо не споменавам.
7
2
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
И футбола се напълни с безскруполни агенти! Както впрочем и Днес.бг! :))))
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъже за да не го изгонят и да загуби солидната заплата от клуба му. Ако беше вярно всичко, което казва, нямаше изобщо да го арестуват. Единсвено не е ясно дали за всичко лъже, или една част е истина.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя, Хари, като му чета версията, май лъже като разпран. Нападнали го и му викали нещо за кариерата!?!
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'В първия момент си помислих, че ме отвличат'.Инстинкът никога не лъже.Само демон-КРАДЦИ-ята лъже.
3
3
 
6
 
! Отговори
За да видиш истинско преди 3 години
Лице на един човек му дай власт и/ли пари. Този случай е просто пример.
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудно защо полицията е арестувала него, а не албанските ***. Вие как ще реагирате, ако някой набоде сестра ви със спринцовка в ръката?
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно. Скочили да се бият, нямушкяли жена му... И ще се извинява. Браво Хари.Само бой за тея фенчета на отбори, без титли.