БАТЕ Борисов на пътя на ЦСКА-София в ЛЕ

В Пловдив идва Тотнъм
31 авг 2020 14:35, Александър Попов
20
БАТЕ Борисов на пътя на ЦСКА-София в ЛЕ
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА-София ще се изправи срещу добре познатия у нас БАТЕ Борисов във втория квалификационен кръг на турнира. Това отреди жребият, който бе изтеглен днес в Нион.

Мачът ще се играе на 17 септември в София.

До този двубой "червените" стигнаха след трудната победа миналата седмица над малтийския Сайрънс с 2:1.

Междувременно в Пловдив пък ще се готвят за голям мач, след като жребият отреди Локомотив Пловдив да се изправи срещу английския Тотнъм.

Мачът отново е на 17 септември.

Пловдивчани се справиха в първия кръг с черногорския Искра.

Всичко за жребия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
179 преди 3 години
Моята прогноза е ,че Бате ще бият Цска ,защото във отбора се наливат пари от доста години и имат що годе стабилен състав. За мача Тотнъм - Локомотив се моля да не завърши 10-0 защото ще ни залеят със подигравки. Те от днес са казали ,че приемат мача за успешен само ако завърши 9-0 или повече във тяхна полза. Със 1 дума няма да го гледат лежерно. Желя успех и на трите наши отбора , ще им е нужен.
12
1
 
4
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 3 години
Всичките Ни отбори са пълна трагедия! Царско село дали пари на Левски и видяхте как ги биха-цирк? Славия си вкарват автогол в 92мин., вратаря си разтвори краката? Цирк и залози.....Ужъс.
11
0
 
8
 
! Отговори
Уефффски преди 3 години
След грандиозната победа над "Сирените" от Малта, Батэ Борисов естествено. Обаче тези не са русалки, а трактористи.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как си мислите с тази игра до каде ще стигнат та те не могат три точчни паса да направят Славия ги наррави за резил язък за парите които прахосват
9
4
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Защото тези отбори представляват България в евротурнирите, да не би в Лудогорец да са само българи, нима? Не коментирам правилно ли е или не да има много чужденци, нито дали съм съгласен, нито някой ме пита.Байерн Мюнхен - друг отбор, който подкрепям активно - също не са само немци в него.ПСЖ - в него има повече немци, заедно с треньора, отколкото някои отбори от Бундеслигата.
8
4
 
2
 
! Отговори
ще прадължи преди 3 години
Ако не цска Сфия, ще продължи цска 1948 или ск Село.
7
4
 
6
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Бием ли ги, ще се гръмнат вече... сега сериозно - успех и за трите Български участника в Европа, да докажем, че ни има и не се предаваме лесно!
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАТЕ Борисов на пътя на Латекс-Етрополе в ЛЕ...отново.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотнъм ако играят с резервите и подценят мача Локо има шанс да ги отстрани, все пак в един мач се решава. Помним преди години с Болтън как злощастният автогол на Тунчев в края им попречи да продължат.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стойчо Младенов е треньор за местна консумация и в европейските мачове е тотален еврои*иот.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дотук са и двата,за Лудогорец нямаминфо.Мисля, че и трите отбора,свиватфлага.Върба,може да не дочака краят намесеца.Имам надежда за Пловдив,заединият късмет.Хората там жадуват и им го пожелавам.
2
5
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Успехите в ЦСКА ще дойдат когато *** Стоилов се разкара от ЦСКА заедно с другите парашутисти от Ловеч. Това човече не доведе един свестен играч в ЦСКА а се ментета и половина. За мача с Бате ще се види и Белчев става ли за ЦСКА щото началото за това първенство въпреки класирането е много лошо от гледна точка игра на ЦСКА. Тези мижави победи не ни радват и не са за отбор като ЦСКА.Искаме Стойчо Младенов за треньор и Методи Томанов за спортен директор. Не знам чий го крепи в ЦСКА Марков ?
1
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде батеееее