Петър Занев с усложнения от коронавируса

Капитанът на ЦСКА с възпаление на белия дроб
Обновена: 20 сеп 2020 11:28 | 20 сеп 2020 11:02, Александър Попов
14
Петър Занев с усложнения от коронавируса
Снимка: LAP.bg

Капитанът на ЦСКА Петър Занев вече няма коронавирус, но инфекцията е причинила леки усложнения и ще продължи да се лекува у дома, пише Gol.bg.

От петък той вече не е под карантина. Едва след като се излекува напълно обаче, крайният бранител ще може да се върне към тренировъчен процес. При съотборникът му Ахмед Ахмедов, също диагностициран с COVID-19, възстановяването е протекло без сериозни симптоми.

"Коронавирусът мина, обаче имам леки последици от него и продължавам да се лекувам у дома. Пробата ми вече е отрицателна, на 12-ия ден дойдоха от РЗИ и ми я взеха. Но имам усложнения - някакво петънце на белия дроб и начален стадий на бронхопневмония от 5 дни", сподели Занев пред "Тема Спорт".

"Направих скенер на десетия ден и се видя, че имам някакво възпаление. Пия антибиотици, инхалации правя. Много лош период се получи - първо грип, после коронавирус и сега усложненията. Имам уверението на лекарите, че не е нещо страшно, въпросът е да се вземат мерки. Сега е необходим пълен покой - почивка, антибиотици, лечение", допълни Занев.

Още футболни новини четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ЦСКАПетър Занев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
неновината на деня.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На български лекар вярвам само когато ме посъветва за планински или черноморски курорт. За сериозни неща търся български лекар в чужбина за мнение
9
1
 
1
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До Анонимен 9Ностердамос не съм. Не знам кой е той и дори никога не съм чивал за него. Та кой е Ностердамус?????Не са пожелания а факти. Само стой и гледай за кво иде реч.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гамен-чо, ти да не си Ностердамос или някой далечен роднина на баба Ванга? Задръж пожеланията за себе си,моля.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бухат се с антибиотици и всякакви химии и после "аууу, тежко ми е"
6
9
 
2
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
Когато ония избягаха от Шуменската болница, оня фелдшер и жена му, че щели да се лекуват вкъщи - казах че до няколко дни ще починат. След 2 дни почина жената, след ден и фелдшера си отиде. Товага, когато го казах не вярвахте. И сега не вярвате, но до 3 дни, тоя човек ще почине.Ако се заразиш от този вирус и го изкараш - не си застрахован че няма да се заразиш отново. Има и такива, които се заразяват и оздравяват. Има ли усложнения - вируса си е свършил работата и ти до дни си пътник. Ще видите.
5
10
 
1
 
! Отговори
Гамен преди 3 години
До 3 дни ще е починал, да знаете.Пак ще си говорим.Мангъров, чети к'во ти пиша.
4
3
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
А добре,ти не си от ядрото, за теб 20лв няма. Ти подскачаш за без пари. Ти ще гласуваш за Слави догодина (по-рано няма да те огрее), точно както даде гласа си за Радев. Ако беше пълнолетен на времето, вероятно и за Царя щеше да гласуваш. Ти си недоволен, но не знаеш точно от какво и още по-малко знаеш как да промениш нещо дори в себе си,да не говорим за останалите.Ти си просто инстумент друже, използват те всички, при това безплатно.
3
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Втората вълна удря бясно Европа,а само *** си мисли,че това е леко грипче и ще го изкара на крак докато протестира за по 20лв надница от Черепа. Историята е показала, че вторите вълни са много по-опасни,а нашите патрони вече свършиха,така че нека да сме малко по-отговорни за собственото си здраве и това на околните.Не очаквайте някой пак да ви затвори и да ви дебне дали сте с маски или не,не очаквайте и особена помощ в болницата (видно от смъртността от усложнения в страната ни)
2
1
 
19
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
дано оздравее ЧОВЕКА
1
15
 
4
 
! Отговори
Мангъра откой отборе преди 3 години
Да не е чорбар? Ако да, работата с мозъчните увреждания е ясна:)))))))))))