ЦСКА с невроятен обрат срещу Базел, влезе в групите на ЛЕ

Тиаго герой за "червените"
Обновена: 1 окт 2020 23:38 | 1 окт 2020 23:24, Александър Попов
147
ЦСКА с невроятен обрат срещу Базел, влезе в групите на ЛЕ
Снимка: БГНЕС

ЦСКА направи невероятен обрат и елиминира швейцарския Базел с 3:1. В герой за българския отбор се превърна португалецът Тиаго, който отбеляза и двата гола. С победата ЦСКА си гарантира участие в групите на Лига Европа.

Двата отбора се захапаха още от първите минути на първото полувреме, като и двата отбора организираха добри атаки, но липсваше завършващия удар.

Първата реална голова възможност бе за домакините. Щокер и Кабрал разиграха бързо, последва извеждащо подаване за Фрай, който от въздуха прати топката високо над вратата.

На другата врата Соу отправи удар, който бе спасен от Николич. Златната възможност пред българите се откри в 26-тата мунута, когато Йомов се възползва от грешка в защита на Базел, напредна сам срещу вратаря, но ударът му бе слаб и бе уловен от вратаря на домакините.

Базел отговори със силен удар на Щокер в 40-тата минута, спасен с вещина от Бусато.

Всичко по-интересно се случи през втората част. Още в 52-рата минута Базел получи правото да изпълнят дузпа след фаул на Антов. Кабрал бе точен и даде преднина на домакините.

Стамен Белчев направи двойна смяна, която се оказа безценна. На терена се появиха Тиаго и Енрике на местата на Жеферсон и Жул Кейта.

Именно Тиаго изравни след самостоятелен рейд и бомба извън наказателното поле в 72-рата минута.

Три минути преди края отново португалецът вкара след фаул пред наказателното поле. Топката рикошира в стената и излъга вратаря Николич.

До края на мача Базел така и не създаде сериозно положение. Вместо това в шестата минута на даденото продължение Ахмедов вкара трети гол и подпечата победата на българите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: БазелЦСКАЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
5
 
30
 
! Отговори
Тихо, Витоша преди 3 години
Може да са Литекс, може да са тирета, но играя и печелят. Браво на момчетата! Вие само петните името на апостола на свободата! Не заслужавате да го носите! Витоша ви е най-добре!
93
6
 
33
 
! Отговори
Ай Канари преди 3 години
Честито на червените- на тях им викат-евробойци. На едни други пък им казват-футболните *** на Европа-още от 1988 г.-познайте защо? Само Ботев Пв!
92
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АНТИХРИСТА Е ЧЕРВЕНСАТАНАТА е ЧЕРВЕНДобро утроНе го знаеше ли ха-хаИ напълно неграмотните под"човеци също са червени факт
91
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този успех трябва да се пише на историята на ФК Литекс, на Армията да не си приписват тоя успех.
90
0
 
33
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Браво на армейците ... Тиаго и Ахмедов :):):)
89
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛИТЕКС
88
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имате предвид Лителс. Цска фалира.
87
4
 
6
 
! Отговори
НЕ-ГерманБанкер преди 3 години
Знамето на Швейцария е на кръстоносци а и така им е прякораЗагубеняка германски кръстоносец докарва ИСЛЯМА в Европа и всички обвиняват кръстоносците че са психичноболниШвейцареца е като АДОЛФ ХИТЛЕРЯН СОБИЕСКИ спасява и разгромява турчина при ВИЕНА а след битката германците спретват геноцид над поляците и унищожават ПолшаШвейцарските БАНКЕРИ получили подарък от Адолф Хитлер златните зъби на евреите но дори и тях не им върналиЦЕРН е СПИН и Коронавируса и Швейцария да издържа всички хора
86
25
 
3
 
! Отговори
Червени ФЕНЕРИ преди 3 години
Васил Левски е ХРИСТИЯНСКИ революционер символ на ХРИСТИЯНСТВОТО у насПървата работа на превратаджиите срещеу Муамар Кадафи беше да поканят фк"Левски"София на турнир в Либия като символ на мир между Исляма и ХристаНо Червена ЦСКА не иска да има държава България,Християнство и български етнос та плачейки със сълзи на очите Димитър Пенев развалил тази уговорка с помощ от БГ-Червения елит и отиде ЦСКА за да има МАРКС,СПИН и Коронавируси и още болестиДЖАМИЯ СОФИЯ от ЛИБИЯ турчина я направи
85
6
 
67
 
! Отговори
Стар Левскар преди 3 години
По традиция ЦСКА умеят да радват феновете си . Нека имат успех и по-нататък ! И не е нужно тук да се пишат обиди , по-добре е да се уважаваме !!!
84
26
 
2
 
! Отговори
100% ФАКТИ преди 3 години
Червеното е Антихрист и Сатана и предател на България завинагиАко рекламата на ХРИСТИЯНСТВОТО фк"ЛЕВСКИ"София беше отишло на турнира при превратаджийте в Либия сега щяхме да имаме многократно по хубава планетаВместо това БЕЗМОЗЪЧНИ червени *** ревльовци на ЦСКА успяха да унищожат само Правеславието засега начело с из"рода Димитър ПеневЧервено ТИРЕ л"умпени от България заложи труповете на СССР,КПСС,МАРКС да ги спасява и най-нормалното нещо от ЛИБИЯ Реджеп Ердоган да Ви направи ДЖАМИЯ
83
4
 
35
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
БРАВО ЦСКА
82
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само да спомена там където бяха назначени добри треньори играта на отборите коренно се промени в добра посока Справка АКРАПОВИЧ ,БЕЛЧЕВ ВЪРБА/ Левски ако иска да се върне в играта трвбва да си назначи кадърен млад треньор българин не ми е работа да се меся в делата наЛевски но ми се струва че ЯСЕН ПЕТРОВ ще бъде наи добрият и правилен избор за Левски
81
14
 
2
 
! Отговори
Антихриста е червен преди 3 години
БЕТОНЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС за емигрантите на МЕРКЕЛ ще има във Борисовата градина без дървета за радост на ПакистанИ все пак Кадафи призна че целият процес бил заради кръвта в къщата на Здравко Георгиев и К.Вълчева то ест другите четири българки плюс палестинския лекар са невинниПротивниците на Кадафи му спретнаха преврат и първата им работа беше да поканят "Левски"София на турнир в Либия а В.Левски е ХРИСТИЯНИНПлакал Димитър Пенев със сълзи че иска той в Либия и червените унищожиха ХРИСТА
80
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 98 Ненормалнико от лудницата се обадиха да питат за тебе къде тъдява се денеш твойта семчица ,кой те пусна измежду нормалните люде как си свали ризата сам?!!!
79
11
 
6
 
! Отговори
Край преди 3 години
Българите били ама в цялата статия единственото българско име е на треньора , някои си Антов и ... АхмедОВ
78
3
 
6
 
! Отговори
ЦСКА FOREVER преди 3 години
И също .... ПРЕМЪДЪР Е ... КОЙ?РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ .... РАДЕВ!
77
9
 
16
 
! Отговори
Баба Ванга преди 3 години
ЦСКА ще отстрани по пътя си и Лудогорец!ЦСКА N:(1)
76
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бихме Базел следователно сме победили и всички победени от тях ,за разлика от позорния ФК Левски .
75
17
 
1
 
! Отговори
КоронаСПИНцерн ТИРЕ преди 3 години
Ужкръстоносците от ШВЕЙЦАРИЯ заедно със цска ТИРЕ софия могат да си задържат подарените им от Адолф Хитлер еврейски пари от Холокоста щот не е моя работаСамо дето ЦЕРН е в ШВЕЙЦАРИЯ и швейцарската некадърност е единствената причина да се пускат изкуственни заразни болести като СПИН,Коронавирус и всички другиШвейцария и ТИРЕТО микроб ми се струва че ДЪЛЖАТ ТРИЛьОНИ ДОЛАРИ на абсолютно цялото човечество на ЗемятаНекадърна ЧЕРВЕНА СПИН МАФИЯ ще докара ОЩЕ ЗАРАЗИ щот са БЕЗ МОЗЪК САМОУБИЙЦИ