Кирил Десподов официално ще играе за Лудогорец

ЦСКА не успя да продаде Соу, не стигнаха 4 минути
Обновена: 6 окт 2020 07:00 | 6 окт 2020 07:00, Ния Христова
13
Кирил Десподов официално ще играе за Лудогорец
Снимка: БГНЕС
Бившият футболист на ЦСКА Кирил Десподов този сезон ще играе за Лудогорец. Разградчани ще платят на Каляри близо 1 000 000 лева за правата на Десподов за една година, пишат от Gol BG. Десподов ще играе под наем при "орлите".
 
Няколко часа по-рано се появиха информации, че за привличането на нападателя на Каляри преговаря АЕК. Гръцкият клуб накрая си взе друг играч на този пост.
 
В момента Десподов е на лагер с националния тим преди предстоящите двубои на тима. Той даже взе участие във вчерашната тренировка.
 
През миналия сезон бившият играч на ЦСКА игра под наем в Щурм (Грац). Това лято той се завърна в Каляри и дори успя да запише минути в един от мачовете от новия сезон.
 
В същото време ЦСКА не успя да продаде нападателя си Али Соу на френския Дижон. Соу бе качил снимка от подписването на договор с Дижон, но след това премахна публикацията и качи нова снимка с екипа на ЦСКА.
 
"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа голаджията.
 
Трансферният прозорец във Франция затвори в полунощ на 5 срещу 6 октомври, а според публикацията от Дижон са регистрирали трансфера на 00.04 часа на 6 октомври.
 
Преди това двата клуба бяха уточнили всички параметри - 3.5 милиона евро плюс още един под формата на бонуси.
 
Още футболни новини четете в Gol.bg
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Ти мислиш, че габитУ нямаше да отиде във франция ли, от тези пеперудки откачане няма помиришат ли парите
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
киро деспода полегна на киро гела...абе хората с такива имена нещо не стават...
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо са му на деспода пари, нали беше забил дъщерята на бойковата м..утреса цветелина бориславова, а тя пари има дооооста
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако малкият му мозък беше беше поне четвърт от мозъка на бербатов щеше да стане футболист а не да казват. Много добър вземете го вие
6
0
 
3
 
! Отговори
ще играе преди 3 години
Вместо да седи по пейките в чужбина защо да не седи в България, а може и да поиграе някоя минута.
5
3
 
3
 
! Отговори
Ех, Киро преди 3 години
Сърцето ти винаги било с "ЦСКА - София" (бившото Литекс)... и се продаде за пари, все едно на футболистите не им стигат пари.
4
1
 
9
 
! Отговори
ники преди 3 години
Набедената звезда се завръща в България след поредица от неуспешни търкания на скамейката на посредствени отбори в Европа.
3
1
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Поне ще буха още поне няколко месеца Габито.
2
2
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
"В същото време ЦСКА не успя да продаде нападателя си Али Соу на френския Дижон. Соу бе качил снимка от подписването на договор с Дижон, но след това премахна публикацията и качи нова снимка с екипа на ЦСКА."Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа голаджията."Лъже като дърт малиец, че сърцето мубило червено и затова останал. Дижон са регистрирали трансфера 4 мин. след затваряне на прозореца.
1
2
 
26
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
Футболист който е толкова активен в созиалните мрежи не ми го хвали. Този Десподов вместо да виси в нета, да отиде във фитнеса за малко по-голяма физика, че с тези тънки краченца само за българското първенство става