Унгария уби надеждите на България за Евро 2020

Обновена: 9 окт 2020 06:30 | 8 окт 2020 23:34, Веселин Коларов
231
Унгария уби надеждите на България за Евро 2020
Снимка: Lap.bg

България се прости с надеждите си да се класира на Евро 2020, което ще се проведе година по-късно, след като загуби с 1:3 решаващия 1/2-финален плейоф с Унгария, игран на националния стадион "Васил Левски".

"Лъвовете" изиграха добър мач в сърцето на София, но късметът определено беше на страната на гостите. Те поведоха в 17-ата минута чрез Вили Орбан, а след това нашите изпуснаха няколко чудесни положения за гол. Вратарят на унгарците Петер Гулачи беше над всички и отчая нападателите ни.
 
Малко след началото на второто полувреме получихме нелеп гол, дело на Золтар Калмар, после Божидар Краев спечели дузпа за България. Зад топката застана Тодор Неделев, но точно преди изпълнението, ВАР отмени наказателния удар за сметка на фаул. 
 
Този момент тотално сломи "лъвовете", които така и не успяха да се съвземат. В 78-ата минута Неманя Николич с третия точен изстрел за гостите в сблъсъка покачи на 3:0, а почетното попадение за България беше дело на Георги Йомов в самия край.
 
Така Унгария ще посрещне Исландия в директен мач за класиране на Евро 2020, след като скандинавците победиха Румъния у дома. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
Мухахаха преди 3 години
Нямало срамна професия ... освен ако не си футболист в националния отбор по футбол на БГ.
196
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата убива!
195
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Deep Zone,като надигравахме унгарците,те там ли бяха бе ***.
194
0
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Някой да им обясни на тези ритнитопковци, че е във футбола се гледа, кой е вкарал повече голове в противниковата врата. Да го закриват това позорище на национален футболен отбор.
193
0
 
11
 
! Отговори
ники преди 3 години
Викат се в националния някакви некадърници, дето търкат скамейките по чужбина и после що не ставала работата. Ами като някой друг реди отбора, как да е? Космонавта го извикали, че и го пуснах. Видяхме го, пълна скръб. От друга страна имаме футболист на годината, дето играе в най-смисленият отбор в България в момента и той стоя през цялото време на скамейката?!
192
0
 
2
 
! Отговори
50-те године преди 3 години
До АнонименСтоичков не е сънувал за Гюлайгрошич, Алберт, Фазикаш... и победата над Англия
191
0
 
20
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Факт: 1 победа в 5 мача и голова разлика -11.Коментар на журналиста: Нямаме късмет, играхме добре.Окей.
190
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми на шалтера за така наречените ни "Лъвове" Отдавна смених спорта, а когато гледам футбол със сигурност не е от БГ лигата, и не знам що за хора могат да гледат Бг лига.Гледайте волейбол, Баскетбол има много повече смисл от футбола
189
0
 
11
 
! Отговори
Армейски Лъв преди 3 години
Еми.... Поне ЦСКА се класира за Европа!
188
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете да наричате тия гелосани, нашарени с татуси лигльовци "лъвове". "Пудели" по-става. То се вижда, че ако случайно овладеят някоя заблудена топка и се панират в гел та се чудят какво е. Все едно гледаш домашни кученца на разходка 90 мин на поляна. Трябва да пускат предупредителен надпис пред мачовете, че може да развиете епилепсия от това брауново движение. То няма мозък в гелосаната-кратуна. Има гел там. Тича 2 минути и е пред инфаркт. Един отряд манекенки, чалга и шмъркотици му трябват.
187
2
 
15
 
! Отговори
глас преди 3 години
Уби ги модела на Гелосания за унищожение на БГ отборите за сметка на печалби с акъл-веришите му.
186
0
 
26
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Не ги е убила Унгария,естествено.Щом се пада и от Косово в София,всичко е ясно.
185
0
 
28
 
! Отговори
Венци Стефанов преди 3 години
Гледането на мач с участието на българския национален отбор,е чиста загуба на време.пп Тая година СлаБия ще изпадне от А група.Тъй е казала вещицата Вангелия Петричка
184
0
 
8
 
! Отговори
МЕЧ преди 3 години
Има и нещо оптимистично в цялата тази трагедия-скоро Световния рекорд на СТЕФКА КОСТАДИНИВАще бъде подобрен от друга Българска девойка!Познатите от кого !
183
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Лъвовете" изиграха добър мач в сърцето на София, но късметът определено беше на страната на гостите."-------------------------------------------Много ясно: коато бие българия, това е плод на усилени тренировки и качество и техника, когато бие другия отбор, това е късмет.Загуба с 1:3 не е "добър мач". Просто не стават и това е. Няма какво да се лъжем и захаросваме ситуацията.
182
0
 
25
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
А преди мача лаеха та се късаха че щели да бият сигурно Унгария....ама сигурно! Не ви ли става вече ясно че спорта ни е в небивала криза....по всички направления.
181
1
 
3
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
До ОНЗИ. Само последите десет ли?
180
0
 
27
 
! Отговори
"Лъвове " преди 3 години
Срамота е да наричаме Българския псевдоотбор "лъвове".
179
1
 
34
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Когато една НАЦИЯ ИМА НАЦИОНАЛНО САМОЧУВСТВИЕ И ДОСТОЙНСТВО, това води до ПОБЕДА. Поздравявам Унгария и Унгарците за попедата ! Не се оставят да ги мачкат, както в политиката, така и в спорта . Нашата загуба показва, че сме паднали на дъното по всички показатели.
178
1
 
16
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Не видях единен отбор, всеки си играе сам за себе си, няма капитан който да следи оглежда и организира групата футболисти, не отбора, абе въобще имаше нещо позитивно но....то не бе достатъчно снощи, затова ще си гледаме тук местните отборчета и това е....не сме за големия футбол, това не се разбира от БФС, който още няма председател...!?!? Това е то нашето ниво, за съжаление.........но горе главата...продължаваме напред, така казва Кубрат!!!