Божиков след провала с Унгария: Трябва да потърсим грешките си

Футболът е игра на грешки, те ни наказаха, посочи той
41
Божиков след провала с Унгария: Трябва да потърсим грешките си
Снимка: Lap.bg

Капитанът на България Васил Божиков остана разочарован след загубата с 1:3 от Унгария в София.

"Говорихме доста за този мач. Настроението не е добро, имахме надежда, че нещата могат да се получат, но уви. Смятам, че имахме добри моменти, но футболът е игра на грешки, а те се възползваха от нашите", отбеляза защитникът.

"Техният вратар направи почти невъзможното да ги спаси. Браво на тях, трябва да кажем. Ние трябва да потърсим грешките си и да продължаваме да работим. Трябва да продължим изграждането на националния отбор и да сме задружни", каза Божиков.

Какво казаха още родните национали след загубата от Унгария четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
7 преди 3 години
Техният вратар е виновен , че е добър вратар и не могли да вкарат голове !?
36
1
 
4
 
! Отговори
niki преди 3 години
Грешките са ви, че сте станали футболисти и на това отгоре сте си повярвали, че ставате за нещо.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали опитва Бойко,не става.Сраснали са се жестоко тия ми ти спортистчета и мафиотчета.И аз съм за закриване на всякакъв спорт в бг.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Футбола е само една игра. Тези които имат отношение към нея, са организират в клубове. Клубовете си имат федерация, федерацията си има президент.Така че, като не ми харесва не гледам, щото по отношение на играта съм публика. Профи спорта е на основа бизнес от доста време вече. Щом този продукт ги устройва, да си го гледат тези които го създават такъв. Аз мога и да сменя канала.
33
1
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Кога ще закрият продажният футбол в България?Нищо друго, освен корупция...
32
2
 
4
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Чалгата помага само в Син сити. Във футболът само пречи и създава предпоставки за епилация, скубане на вежди и кючеци. Докато алкашите от БФС са оставени спокойно да си поркат синьо Джони и да държат роднините си в национала с наднормено тегло и безочие, ще е такава продукцията.
31
2
 
8
 
! Отговори
Бочко преди 3 години
Ами фудбола след 1989г е под монопола на 3-4 фамилии ,на селекциите момчетата от провинцията се отсвирват и се избират само племенници и братчеди.Клубовете купуват чужденци и въртят едни пари през банки докато се осветлят и тнт.Никой не инвистира в младежка база,няма скаути по училищата както едно време.Ако нямаш чичо владика си само за селските лиги....
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, да, Пацо Тигъра, дето е абс. шаран. Къде е Луков от Локото. Докога перуката ще е национал! И защо! И така на татък.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До pichПич, къде ги тия млади момчета с хъс? Та сега повечето от играчите са млади...... Неделев все още, Йомов, Десподов и тн., да не изброявам всичките. Треньори няма...... всяко центриране е гол, дори с корем, гърди.... и каквото се сетиш. В атака какво е, един - муха без глава/младо момче/, няма с кого да играе. Галин сменил сто отбора, явно има защо, още една муха без глава от Л-К Пл и това е. Титуляр в защита е вечната резерва в Лугогорец. Какво повече да говорим.
28
0
 
9
 
! Отговори
pich преди 3 години
Да видим грешките, да анализираме мача, да продължим да работим, да се концентрираме ..... бла бла бла ... клишета, клишета ...А истината е проста - не ставате. Няма как да се получи със стари к*рви нов бардак.Отстъпете, махнете се, дайте млади момчета с хъс, вие вече не ставате.Да не споменаваме и футболното ни първенство, не ставащо за нищо. Нима някой е очаквал нещо друго? Престанете да си заривате главата в пясъка. 94 отдавня отмина, не се вижда подобна на хоризонта за съжаление.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дерменджиев е главния виновник.Обърка момчетата с трениране на дузпи.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стамен Белчев ще оправи футбола!Дерменджиев се вкара в нова серия без победа и само загуби!!
25
1
 
2
 
! Отговори
8791 преди 3 години
Направо си търсете нова работа...ама там вече наистина ще умрете от глад
24
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Няма качествени футболисти, родени след 89-та ! Факт ! Защо ?
23
1
 
7
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
"Божиков остана разочарован...." ама пребра паричките за участие в националния отбор. Крайно време е да се започне да се плаща за свършена работа.Победи и най-вече крайно класиране. Другото е циркаджилък.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събудихс се след първия гол, щото ги попари, ама трябваше да са будни още от самото начало.Щото като ги папари, това събуждане вече е под напрежение и води до припряна игра, гарантирано с много пропуски.Проспаха и началото на второто полувреме, очакваха, че имат много време ли, що ли?Иначе играха, но това е национален отбор, и тези малки отпускания правят разликата между това да биеш или да падаш.Тактически ниска дисциплина. Юруш за гол, не е тактика, а отчаяние, като свършат силите и до там
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лудогорец, Литекс и Левски играят предимно с чужденци. Без да бъдат тренирани български футболисти, няма как да има национален отбор.
20
2
 
4
 
! Отговори
Равностойните преди 3 години
На Олимпийските игри в Мексико, футболните отбори на България и Унгария достигат до финала, т.е. срещат се в мач за разпределение на златните и сребърните медали. Резултатът е 4:1 за Унгария, като българският национален отбор открива резултата. Заслужава си да се отбележи, че по пътя си към финала, нашите сънародници отстраняват и отбора на домакините. Главен съдия на финалния мач е мексикански съдия, който отстранява трима българи в края на първото полувреме и един унгарец в края на мача.
19
1
 
6
 
! Отговори
Юя преди 3 години
Говорят глупости за да продължат да цицат парички. Дядо Гошо ще разказва какъв добър колектив е създаден и как му трябват още четири години за да се появят резултати. Ха-Ха
18
0
 
4
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Коментатора също не беше в час.....да не говорим за бъркане на имена на футболисти...ми и за коментари които си бяха чиста измислица!