Сестрата на Роналдо е убедена, че пандемията е измама

Футболистът е заразен с коронавирус
14 окт 2020 21:23, Нели Христова
50
Сестрата на Роналдо е убедена, че пандемията е измама
Снимка: Instagram

Сестрата на Кристиано Роналдо - Катя Авейро, публикува интересна публикация в Instagram след положителната проба на брат си.

Португалецът научи новината на 13 октомври и ще пропусне няколко мача на своя Ювентус, като не е сигурно дали ще излезе срещу Барселона в първия мегасблъсък от Шампионска лига.

Катя написа, че пандемията е най-голямата измама, която тя е виждала:

"Ако Кристиано Роналдо трябва да събуди света, трябва да кажа, че този португалец наистина е пратеник на Бог. Благодаря! Вярвам, че днес хиляди добри хора ще повярват също толкова много в тази пандемия, в тестовете и в предприетите мерките, колкото мен. Най-голямата измама, която съм виждала, откакто съм родена.

Фраза, която прочетох днес и аплодирах на крака: "Стига с този свят на куклен театър". Някой да ви отвори очите, моля".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
1
 
! Отговори
Аман от преди 3 години
Парите наистина акъл не дават, напротив взимат. Тази може да се кандидатира за президент на Португалия и да предлага белина. Хахаха. Аман от безгръбначни и без сиво вещество хора.
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази е типичен пример, че милионите акъл не дават ! Да не говорим пък за бг коментаторите тук, които нямат нито милиони, нито 1 мозъчна клетка ! Лекарите говорят всеки ден за опасността , но не - бг си знае своето ...
38
5
 
3
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
До 25: Катя е известна г.зица. Роналдо ще й обясни, ако яко се разболее. Дано не стане, ама дано да стане, да й стане ясно, че тя не става за мислене.
37
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простакеси да не се изказват... Сигурно едно синигерче е прочело повече книги от тая...
36
4
 
13
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 години
За да манипулираш големи групи хора, без да ги ядосаш - трябва да използваш СТРАХ! Китай прави това от години... Проблемът е, че в момента се опитват да ни прецакат жестоко, щом впрегнаха страха на интернационално ниво. Хубавото е, че повечето хора вече разбират, че бяха излъгани с един простичък и безобиден грип!
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и в португалия е една мъка, като в бг.и там е една шарения с кавяв отенък, с мирис на ориент и риба, лъха на фадо и интелект от всеки ъгъл!
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе вирус има,ама не е чак толкова опасен за 80% от хората даже не го усещат.Чак пандемия не е,защото ако беше нямаше да смогват да извозват труповете от улиците.Заради съчувствие към 20% от населението на земята са мерките.2% от тях ще починат и се случва.
33
9
 
23
 
! Отговори
ДОЛУ МАСКИТЕ преди 3 години
Цитат от уикипедия: Практически пандемията е вид всеобхватна епидемия, характеризираща се с появата на нов вирус или инфекциозен носител, срещу който човешката популация няма имунитет. Обикновено процентът на смъртност при пандемичните вълни е особено висок. Край на цитата! Дали нямаме имунитет? 80% въобще не се разболяват, 19.8 % развиват симптоми като хрема, болки в гърлото, температура и оздравяват. преживяемост 99.8%, което е 3 пъти по ниска смъртност от сезонния грип - който не е пандемия!
32
8
 
29
 
! Отговори
ДОЛУ МАСКИТЕ преди 3 години
Сестрата на футболист е осъзнала каква е реалността и каква измама е тази т.н. пандемия. А тук зомбитата са по *** от нея и не осъзнават какви са овце и си носят маските чинно и гледат сърдито тези които не носят този позорен *** символ на тъпота и медицински фашизъм. За овцете с маски даваим информация: По законите на България за епидемия се смята, когато на 10 хиляди души население има 200 болни ( не заразени а болни) на ден. Ние имаме към днешна дата към 600 болни на 5 милиона - епидемия?
31
23
 
17
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Права е женицата ! С нейния птичи мозък тя е сбъркала сифилиса с вируса. Е, поне не е бедна с такъв роднина.
30
18
 
18
 
! Отговори
Аман от глуп.човци преди 3 години
И както винаги силно религиозните са си тъ.пи откачалки, като тази християнска козичка
29
22
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А иначе от "измамата" доста хора се разболяха и някои даже умряха, ама тях това не ги трогва.------Не познавам нито разболял се, нито умрял.Няколко колеги и познати се психираха и си правиха тестове, но нищо не излезе.
28
4
 
27
 
! Отговори
Математик преди 3 години
Aко на Роналдо сестра му се разболее, ще я изпратят в онази болница, където излекуваха Тръмп за 3 дена. Роналдо е милиардер и дори 100 Милиона са сума, която би дал за лечението на сестра си без да се замисли.
27
17
 
19
 
! Отговори
Мангъров преди 3 години
Браво, кристияно, тоя бял дроб не ти трябва и без това, така по-лесно ще падаш за дузпи!
26
19
 
28
 
! Отговори
Ковидиотите са преди 3 години
Навсякъде, бедни, богати. Но когато легнат болни се появява разликата - парите. Опичайте си акъла, защото не сте на Роналдо сестра му.
25
7
 
12
 
! Отговори
Серсем преди 3 години
То брат и и е казал ,че е измама.
24
14
 
18
 
! Отговори
до 26 от славянин преди 3 години
''Те тези, които се смятат за богоизбрани, хич не обичат да им се напомня, че са смъртни. Сякаш ако отрекат вируса, ще живеят вечно. А иначе от "измамата" доста хора се разболяха и някои даже умряха, ама тях това не ги трогва.''Дали умряха от ''измамата'' или от ''лечението'' и е голям въпрос!
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катя е известна певица.
22
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катя Авейро "Мангърова" я вълнува,да не завърши предварително кариерата на брата!Сигурно и тя цоца от вимето!Всички роднини на хранилката,да живее Звездата и да се свети името Му!
21
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тези, които се смятат за богоизбрани, хич не обичат да им се напомня, че са смъртни. Сякаш ако отрекат вируса, ще живеят вечно. А иначе от "измамата" доста хора се разболяха и някои даже умряха, ама тях това не ги трогва.