Лудогорец уволни треньора си Павел Върба

Чешки треньор ще заеме мястото му
24 окт 2020 19:13, Нели Христова
18
Лудогорец уволни треньора си Павел Върба
Снимка: БГНЕС

Павел Върба вече не е треньор на Лудогорец. Новината бе потвърдена от ръководството на клуба от Разград, пишат от Gol.bg.

“Лудогорец и Павел Върба се разделят. Ръководството на клуба стартира преговори с чешкия треньор и екипа му, включващ Зденек Бечка и Мартин Тихачек, за прекратяване на договорите им. Временно отборът ще бъде воден от Станислав Генчев. Младият специалист бе старши треньор на Лудогорец в периода август - декември 2019 г.”, обявиха от клуба.

Павел Върба застана начело на Лудогорец на 1 януари 2020 г. и изведе тима до титлата в България. В някои мачове обаче играта на “орлите” не бе на ниво, като от началото на сезона тимът има 1 загуба и 2 равенства от 8 мача в шампионата. В четвъртък пък Лудогорец загуби с 1:2 у дома от белгийския Антверпен в първия си мач от груповата фаза на Лига Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Новия Дубчак или Буков ще е ?
13
0
 
4
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Този темерут беше ясен от самото начало. Продължавам да твърдя, че с изключение на треньори от бивша Югославия( най-вече сърби), у нас източноевропейски треньори не виреят. Не, че западноевропейци биха направили нещо. Просто нашите *** футболисти, вкл. и чужденците, са неуправляеми.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
k.13, с тези малък брой играчи Акрапович няма дълго време да запази формата им и има голяма вероятност балонът да се спука. Бих се радвал ако тази година шампионът не е Лудогорец иначе срам за София и Филибето, но само с хъс тая работа не става - тепърва предстои втората фаза - всеки срещу всеки от шесторката. Там агите имат равностойни смени и ще издържат на напъна. Не забравяйте, че зад Домусчиев стои БиБи, което не е маловажно. Зад Локо-Пд няма влиятелен човек.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е виновен треньорът, а този, който подбра играчите за тази година. Смяна на поколенията в "Делиормана", несработени играчи, някои от новите май че не са за този отбор и логичното се случи.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Киро не можа да издържи.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за Лудогорец е само Бруно Акрапович млад треньор със много модерни и съвременни виждания за тази игра с наложеният негов модел с дълбока преса напред въпреки десетократно да не и повече по малък бюджет и лимитирани футболисти тои направи чудеса представям си ако имаше бюджетът на зелените и неговите футболисти какви неща може да направи
8
0
 
4
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Тука един обяснява ,че били стенни да отпаднем от датчани и белгийци. И кое му е срамното да отпаднеш от европейски шампион? Щото Дания са били европейски шампион,за разлика от мегаломаните от България...
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ сега ако обясниш как човек печелил 8 класацията треньор на годината в Чехия, 3 кратен шампион с Пилзени бивш национален треньор, класирал ги на европейско е некадърник?Или по-скоро това има нещо общо с мегаломанията на някои хора. Чехия междудругото е с далече повече успехи и по-добри традиции във футбола от България.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен некадърник. По му отива да пие вино в механата,такъв вид има.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най накрая омръзна ми всеки път след загуба в Европа да обяснява че нямали такава конкуренция в българското първенство. Това е оправдание ако паднат от тотнъм Барселона или друг европейски колос не от датчани или белгийци на които първенствата не са много по различни от нашите. А преди когато влиза ха в шампионска лига и излизаха от групова фаза на лига Европа нашето първенство да не би да беше по силно. Радвам се че Киро взе такова решение и дано е проумял че чуждестранни треньори не са за лудо
4
2
 
2
 
! Отговори
Абв преди 3 години
Български от Анадола
3
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той "танцува" едно лято. (По-малко от година.) Летвата в Лудогорец е прекалено висока и с целите едва ли ще правят компромиси.
2
4
 
14
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Новият треньор ще се казва Петер Т0пола.
1
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И това ми било български отбор