Барса пропусна да разгроми Юве, Ман Юнайтед разби Лайпциг

Италианският първенец вкара три гола, но те бяха отменени
29 окт 2020 07:28, Елка Василева
7
Барса пропусна да разгроми Юве, Ман Юнайтед разби Лайпциг
Снимка: БГНЕС

Барселона победи с 2:0 като гост Ювентус в голямото дерби от група "G" на Шампионска лига.

Осман Дембеле изведе гостите напред в 14-ата минута, а в 90-ата Лео Меси беше точен от дузпа, за да оформи крайния резултат. Успехът на каталунците можеше да е далеч по-изразителен, ако не бяха многобройните пропуски пред вратата на Войсчех Счесни.

Италианският първенец вкара три гола, дело на Алваро Мората, но и трите бяха правилно отменени за засади. Като цяло победата на Барса беше напълно заслужена, а защитата на "бианконерите" игра под всякаква критика.

В класирането Барселона има пълен актив от 6 точки, докато Юве остава с 3 т. В следващия кръг на 4 ноември торинци гостуват на Ференцварош, докато Динамо Киев играе на "Камп Ноу".

Манчестър Юнайтед пък продължи със силното си представяне, за да запише нова победа в Шампионската лига, сега с категоричното 5:0 срещу РБ Лайпциг у дома. Така Червените дяволи вече имат 6 точки в група Н, докато германците остават с 3.

Хората на Оле Гунар Солскяер отново играха силно и заслужено спечелиха, като Мейсън Грийнууд откри резултата, а Маркъс Рашфорд влезе от пейката, за да добави още 2 попадения. Антони Марсиал добави гол от късна дузпа.

Така след унизителното 1:6 от Тотнъм в началото на месеца, Юнайтед записа 3 победи и равенство в следващите си 4 мача във всички турнири, като запази и 2 сухи мрежи, така че подобрението е налице.

Подробности за мачовете четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
То пък Тотнъм преди 3 години
едни майстори, с набедената полит - коректна звезда Кейн,...Случайно гледах головете им срещу МЮ - нямаше нито един от игрово положение. Само тарикатлъци.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анализ преди 3 години
Напълно неочакван атакуващ стил от страна на Юнайтед, който им донесе перфектния резултат.Оле вече трябва да знае кои фуболисти да използва за подзържане на постоянна форма.А според мен Барселона изкараха късмет, че Роналдо не игра, защото Ювентус не успяха да смогнат на темпото на каталунците и допускаха груби грешки, които допринесоха за загубата.