Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим

Обновена: 30 окт 2020 09:04 | 29 окт 2020 23:48, Георги Пешев
78
Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим
Снимка: Lap.bg

ЦСКА доказа за пореден път, че е евробоец, след като извъртя престижно 0:0 с Рома на стадио "Олимпико" в среща от група "А" на Лига Европа.

"Армейците" дори могат да съжаляват, че не стигнаха и до победата, след като Вальо Антов и Али Соу направиха уникални пропуски през второто полувреме.

ЦСКА изигра тактически перфектно мача. "Червените" контролираха случващото се на терена почти през цялото време и заслужено си взеха равенството от Рим.

Така "армейците" записаха първи точки в групата, Рома е с четири. Следващата среща на ЦСКА ще е гостуване на Йънг Бойс на 5 ноември от 22.00, "вълците" пък приемат Клуж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ЦСКАРомаЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
11
 
2
 
! Отговори
ДЖАМИЯТА ЦСКА преди 3 години
ЗВЕЗДА БУКОРЕЩ и ЗВЕЗДА БЕЛГРАД поне са ИСТИНСКИ червени ЕВРОБОЙЦИПосмешището от Борисовата градина съветско-еврейският отбор на българоунищожителите ЦСКА с над 300 000 000-ия СССР подпирал ги непрекъснато имали ПОЛУФИНАЛУнищожителя на Православното Християнство от село Мировяне Димитър Пенев дето превратаджийте срещу Кадафи поканиха ЛЕВСКИ СОФИЯ отбор кръстен на ХРИСТИЯНСКИ ДУХОВНИК а Пенев ги измести да рекламира ЕВРЕЙСТВОТОЧАУШЕСКО ЕВРОШАМПИОН 1968 от СССР 1968 искаше убежище в Югослави
37
12
 
2
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Литекс героично устискаха нулевото равенство срещу резервите на Рома и това трябва да им се признае. Все пак отбора няма много опит в международни мачове. А журналистите трябва да престанат да пускат фалшиви новини на които припознавачите да се радват. цска не съществува вече. Сега има пребрандиран Литекс на цска-София. Поне името на отбора изписвайте правилно. Жал ми е за припознавачите. По тяхната логика утре ЦСКА-Москва като бие и те ще се считат за част от успеха.ЖАЛКИ.
36
9
 
3
 
! Отговори
Проф.доктор Лектър преди 3 години
Как изпусна "евробоеца" Рома? Те играха с резервите , накрая пуснаха Джеко! Стига сте се излагали бе. Рома имаха 5-6 чисти положения...А Клуж пак ли изпуснаха.....Смях евро ама какво? Коментатора беше смешен направо.
35
5
 
12
 
! Отговори
Фен на Пловдив преди 3 години
Не обичам Уефски и ЦСКА, защото винаги през комунизма събираха най-добрите играчи от цяла България. Но трябва да кажа Истината ЦСКА е бил трамплин за Играчите да направят добра кариера, докато Уефски е бил убиец на Таланти , винаги лакоми и накрая пращат играчите в Турция и това го имат за ВЕЛИКО ПОСТИЖЕНИЕ
34
7
 
1
 
! Отговори
КЗЛ преди 3 години
Къде видя ЦСКА, ***?
33
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво ЦСКА !!!Колко жалго е да си синьо *** в момента да гледаш жално как играят ЦСКА и да се давиш в синя говежда мъка.Не един път съм писал, че всичко което се случва на Лесни в момента е вследствие на тяхната злоба.
32
1
 
12
 
! Отговори
Да не повярваш преди 3 години
в началото залагах повече надежди на Лудогорец за този сезон, но ЦСКА се справя повече от прилично.Успех!
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да левски е номер 1! но васил иванов кунчев!
30
0
 
20
 
! Отговори
Койчефф преди 3 години
Браво на ЦСКА!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропуски, пропуски...,ама УНИКАЛНИ
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до статистиката ИМАЛА/ИМАШЕ
27
8
 
3
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До тодор 41Да, да, преди цецкарите се подиграваха на "Лудогорец", но сега те са същите :):):)черни "армейци" - смях :):):)
26
15
 
7
 
! Отговори
тодор преди 3 години
стига с тоя ЧЕРВЕН отбор в него няма нищо Българско!
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гледах мача, но браво на момчетата!! Голямо браво! Рома обърна Йънг Бойс в Австрия.... Жалко, че паднахме злополучно от Клуж!
24
11
 
1
 
! Отговори
Таню преди 3 години
сетИла се Мара...
23
24
 
16
 
! Отговори
Кр преди 3 години
,,Евро борецът,, Литекс - колко сте смешни
22
29
 
15
 
! Отговори
Литекс преди 3 години
Винаги ще си останете Литекс,жалки препознавачи
21
11
 
9
 
! Отговори
SS Lazio преди 3 години
Стига сте се карали за глупости, докато други отбори се мерят кой има повече титли и успехи в евротурнирите, *** се карат кой имал два полуфинала, кой имал участие в шампионската лига! Пълен смях! Не стига че сме супер зле а пък и за пълни глупости спорим! Последните силни Левски и ЦСКА бяха около 2007ма, Левски имаха малшанса да са в група с такива отбори, иначе имаха потенциал!
20
7
 
29
 
! Отговори
до Статистиката преди 3 години
Румъния 22 милионаЮгославия 20 милионаБългария 8 милионаНа фона на кадровия потенциял ти казваш че ЦСКА бил издънка понеже играл само 2 полуфинала Я кажи за Лесни София нещо който не ги е хванал той не ги е бил то не бяха гръцки островитяни, норвежки скиори, белоруски трактористи, олимпия два пъти, антверпен да споменвам ли това е най- и.д.иотския отбор в света неслучайно така са го кръстили западняците
19
5
 
25
 
! Отговори
до статистиката преди 3 години
По кое е номер едно леевски ? ЦСКА има два полуфинала в турнира на европейските шампиони, леевски допусна 17 гола в 6 мача пълен позор голяма гордост че леевски участва в групите на шампионската лига да се разбира 1/16 финал