Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим

Обновена: 30 окт 2020 09:04 | 29 окт 2020 23:48, Георги Пешев
78
Евробоецът ЦСКА изпусна да бие Рома в Рим
Снимка: Lap.bg

ЦСКА доказа за пореден път, че е евробоец, след като извъртя престижно 0:0 с Рома на стадио "Олимпико" в среща от група "А" на Лига Европа.

"Армейците" дори могат да съжаляват, че не стигнаха и до победата, след като Вальо Антов и Али Соу направиха уникални пропуски през второто полувреме.

ЦСКА изигра тактически перфектно мача. "Червените" контролираха случващото се на терена почти през цялото време и заслужено си взеха равенството от Рим.

Така "армейците" записаха първи точки в групата, Рома е с четири. Следващата среща на ЦСКА ще е гостуване на Йънг Бойс на 5 ноември от 22.00, "вълците" пък приемат Клуж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ЦСКАРомаЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
18
 
! Отговори
До будалата преди 3 години
Пеефски София бил номер едно в Шампионската Лига? По кое бе кухо рог? По най-много допуснати голове ли? България има един отбор на европейската сцена който може да срази всеки и това е ЦСКА
17
1
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Така "армейците" записаха първи точки в групата, Рома е с четири. Гледам и лудогорец са били близо до първите точки в европохода.
16
3
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Ай стига бе, евреите нападали България на Кобрата през 670 г. Ми тряя се радваш, щото иначе нямаше да се преместим на юг и сега щеше ти замръзне шушулката. Хахахаха
15
5
 
11
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Единствено отбора на Гундьо и Котьо ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,, никога няма да участва в европейски турнири! НЕМА пари ! Отиват в ,,А,, Окръжна !!!
14
3
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
до 10 : През 1967 ЦСКА играе полуфинал с Интер Милано за Купата на европейските шампиони! През 1982 г ЦСКА играе полуфинал с Байерн Мюнхен в същия турнир ! Тогава играят САМО шампионите на държавите ,а не както сега в комерсиалната ШЛ отбори заели 4-5 място в първенството ! Така се получи парадокса Ливърпул да е шампион на Европа,без да е шампион на Англия! Шест от титлите на Реал Мадрид са в предишния турнир за КЕШ ! Така че великият ЦСКА има два полуфинала на европейската сцена !
13
6
 
1
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
До Фен на ПловдивПечелиш Златната Малинка за най-голяма глупост на месеца :D
12
2
 
2
 
! Отговори
КОВИД Апокалипсис преди 3 години
Мрачна Зима Идва! Операция Дарк Уинтър е Активирана!!
11
2
 
9
 
! Отговори
Не е Лудогорец преди 3 години
А отбор с който Цървена звезда се бъзикаше че пасели кравите около стадиона, не е собственик а зализан пepaч на пари, не е публика а платени тypци а пък насреща е ЦСКА ЦСКА ЦСКА
10
3
 
23
 
! Отговори
Фен на Пловдив преди 3 години
Браво на ЦСКА , следващия път по добре. А колкото до Подуянските фенове трябва да им се забрани да апат името на Апостола на Свободата. Как може да се казват Левски и да си продават играчите в Турция, това е срам и позор!
9
3
 
8
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
До Пената от МировянеТози "единствен" колко участия има в групите на ШЛ? Че някои "неконвертируеми" вече няколко пъти играха там.
8
18
 
14
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
Не е ЦСКА, а ЦСКА - София.Какъв е този "Евробоец", който УЕФА две-три години не му даваше право да играе изобщо в евротурнирите и защо?
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Samo CSKA
6
4
 
14
 
! Отговори
Киро Гела преди 3 години
А ние записахме втора престижна загуба, но все пак не можем да се сравняваме със стандартите на ЦСКА - отбор който го знае целия свят
5
4
 
7
 
! Отговори
Аве преди 3 години
Стичков кот каже става, или поне почти !
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добра игра, като все пак играем срещу Рома. Няма обаче кой да вкара гол. Положения правят и това е добре, но не могат да вкарат.
3
23
 
12
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
2
14
 
10
 
! Отговори
Моля? преди 3 години
Престижното 0 на 0. Абе в тоя сайт четете ли какво пишете. Редакторите ви са пълна скръб! Заглавията ви са подметка. Това е пародия на журналистика! Ужасен сайт! Ужасен!
1
10
 
31
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Това е истината-ЦСКА е единственият конвертируем български отбор в Европа !!!