Левски плаши ЦСКА преди Вечното дерби: 52 години от 7:2!

"Сините" са в лоша позиция преди големия мач, както е и сега
Обновена: 17 ное 2020 14:04 | 17 ное 2020 13:58, Веселин Коларов
16
Левски плаши ЦСКА преди Вечното дерби: 52 години от 7:2!
Снимка: Levski.bg

Левски припомни един от най-големите разгроми, които е нанасял на големия съперник ЦСКА - 7:2, точно преди 52 години.

Тогава, както и сега, "сините" са сочени за аутсайдер в мач №1 у нас заради слаба форма и много кадрови проблеми.

В момента 16 футболисти на "сините" се борят с коронавируса и в най-добрия случай ще са на една тренировка преди сблъсъка с "червените". Той ще се играе в събота от 15.00 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.

Вижте подробности в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: цскалевскиВечно дерби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Още първата година Славия с Локомотив се разделиха. Червено Знаме няма футболна секция, има само хокейна, и са несменяем шампион в жалкия българки хокей, така че ЦСКА стана и хокеен шампион. Остана си Левски Спартак, и се понесоха вицовете, че комунизма ще падне когато на Левски се върне името. Горе долу така и стана - само че. Само че комунистите все са си на власт, вече като Демокранти. Вместо Интернационализъм - Глобализъм. Необятната власт им донесе и второ ЦССА.
13
0
 
1
 
! Отговори
Цска умря преди 3 години
По повод измисленото селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
12
0
 
1
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Няма вече ЦСКА остана само 7:2. Ха-ха-ха...
11
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Гнева на червената чума: В ноща след мача е имало голями скандали по Горните етажи на Сатанинската власт, и някой тартор е тряснал с юмрук по бюрото и изкрещял - сега, а не утре! И хукват ченгетата по печатниците, където вестниците още се печатат, с Партийно разпореждане - на първите страници да се пише: За по добро представяне на евротурнирите, решиха да се обединят (кога, кой ги питал???) - Славия с Локомотив - ЖСК Славия, ЦСКА с Червено Знаме - ЦСКА ЧЗ, и още кой, кой - Левски със Спартак - Л
10
1
 
3
 
! Отговори
Дядо от село преди 3 години
Левски са пуснали първия гол на ЦСКА,за да разберат колко публика им е дошла на мача,а последния за да разберат колко е останала-Сашо Костов.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах онзи паметен мач преди години. ЦСКА вкара първия гол в мача, но последва 7:1 един за Левски и ЦСКА вкара и последния гол в мача и мача завърши 7:2. Беше голяма радост тогава.
8
2
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
След този бой със 7:21Цк на БКП веднага взеха мерки и от следващият сезон им пришиха милиционерският Спартак ,за да могат да ги контролират ! А АСШ Чавдар прибираше АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ добри футболисти по закон за задължителна военна служба. Както сега Лудогорец ще са 10 години шампиони СЪС ПАРИ,така бяха ЦДНА/ЦСКА със ВЛАСТ!.Солаков се опита да се мери с Балев и Джуров и директно беше изхвърлен и от Левски и от ЦК.на БКП....Власта ли.??? Тя беше изцяло в ЦК на БКП,а Левски там нямаше представител
7
3
 
5
 
! Отговори
x преди 3 години
А от Литекс - ЦСКА 8:0 колко години?
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двата ни гранда са абсолютно посмешище и имитация на професионални отбори. За съжаление, дори не са и на средноевропейско ниво. Посредственост в организацията, стадиони в разруха, школи за връзкари и плащащи, където таланта е на заден план. Затова и Националния отбор е на такова ниво! СРАМ!!!
5
7
 
5
 
! Отговори
синя мъка и яд преди 3 години
По-голямо тире няма от дундурканите от всички власти и съдии на вековните ***. Те са толкова заслепени от това дундуркане , че не виждат елементарната истина за себе си. За сто години с едно случайно само влизане в групите на ШЛ без излизане и дотук , иначе блесват само срамно елиминиране и тричане в Европа. За един век само минимални успехи извън Подуене-Съдийски, почти колкото тези на Славия, Локо Сф, Локо ПД , Ботев Пд , Берое , Черно море и даже на други по-скромни отбори като Марек.
4
1
 
3
 
! Отговори
vlady преди 3 години
В Левски беше привлечен сериозен специалист - доцент по футбол Емил Атанасов ръководител катедра в НСА, но няма футболисти. Футболистите на ЦСКА са по-класни, но няма толкова подготвен специалист, макар и д-р. Пл. Марков разбира от футбол.
3
4
 
5
 
! Отговори
лески преди 3 години
да събира (спонсорите) багажите и към б-група.
2
3
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
И лески, и цецка не стават, само тъ-пана-рите им са фенове и избиват комплекси !!!Тужй, да си запален фен на някой отобр е голяма глупост !!!Сигурно някои го правят , за да се впишат в някаква общност, щото иначе са кръгла нула !!!*** нищо, те футболистите от тях се хранят, и те хляб трябва да ядат , че и за плеймейтките хляб да има я :):):)
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вечно дерби, за съжаление, вече няма. Това нещо в А-група, наречено ЦСКА-София и другото нещо- ЦСКА 1948 нямат общо с автентичния ЦСКА. Това са фактите.