Алаба раздели Байерн на лагери

Шефовете са на различни мнения, треньорът Флик с послание към защитника
23 ное 2020 19:05, Друми Георгиев
2
Алаба раздели Байерн на лагери

В лагера на европейския шампион Байерн Мюнхен са на различни мнения какво трябва да бъде бъдещето на Давид Алаба. 

Защитникът не даде отговор до края на октомври дали ще преподпише и клубът оттегли офертата си. Според запознати тя е била доста апетитна: 11 млн. евро на сезон, плюс още 6 млн. евро под формата на бонуси.
 
"Давид трябва да поеме отговорност и да вземе решение какво е важно за него. Той е добър човек и брилянтен футболист. Има тежест в отбора и има заслуга колективът да е задружен. Много е важен за нас. За над девет години има два требъла на сметката си", отсече треньорът Ханзи Флик.
 
Спортният директор Хасан Салихамиджич подчерта, че не вижда начин Алаба да получи нов договор при променените обстоятелства. Изпълнителният директор Карл-Хайнц Румениге обаче е на друго мнение, отваряйки вратата пред австриеца отворена.
 
Кои клубове искат Алаба, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
име преди 3 години
Румениге и Салихамиджич играят доброто и лошото ченге. Байерн напролет ще отправят още една добра оферта, въпреки че знаят, че Алаба ще си тръгне. Ще го направят само и само да принудят, който го вземе, да се бръкне дълбоко, а и на него ще направят услуга. Алаба е супер, но Байерн има една камара млади защитници, плюс освободените 10млн евро на сезон от текущата му заплата, ще бъдат умно оползотворени от Байерн, както винаги.
1
1
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
11 плюс 6 милиона - това прави 1,5 милки евра месечна заплата. Немският НАП точи зъби, 40% са за тях! ...