Силен ЦСКА изпусна десет от ЧФР Клуж

Али Соу с два големи пропуска в Румъния
Обновена: 3 дек 2020 23:57 | 3 дек 2020 23:51, Веселин Коларов
42
Силен ЦСКА изпусна десет от ЧФР Клуж
Снимка: Lap.bg

ЦСКА изпусна да постигне първа победа в груповата фаза на Лига Европа този сезон, след като завърши 0:0 при гостуването си на ЧФР Клуж.

 
През първото полувреме и двата отбора имаха добри положения за гол, но след почивката "червените" надиграха съперника си. С фрапантни пропуски обаче се отличи Али Соу, с което лиши отбора си от заслужен успех. 5 минути преди края Александру Чипчиу остави домакините с човек по-малко на терена. 
 
Така "армейците" остават без победа и вкаран гол в група "А" и заемат последното 4-то място в класирането с 2 точки. ЦСКА може да промени това следващата седмица, когато приема Рома, който вече се класира във фазата на директните елиминации.
 
В другата среща Йънг Бойс (7 т.) е домакин на ЧФР Клуж (5 т.) в директен мач за продължаване напред.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: ЦСКАЧФР КлужАли Соу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
хехех преди 3 години
Проблема на ЦСКА е Соу..и Стоилов...който го налага !!!за сезон и половина Соу е нападателя с най малко голове в цялата историа на ЦСКА !!!Соъ е импотентен нападател ...всички в ЦСКА го наем !!!но Стоилов и Сие плаща на жирналисти ...репортери ....за да го рекламират ...заради 10% от продажбата му !!!!!
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да я посветят точката на Бруно-Акрапович!
3
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала Литекс! Втора точка!
2
5
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Ами гледай Реал и Челси.Там играят много българи.
1
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кой отбор са играли повече българи?В румънския или в "българския"?Бойкот на Лудогорец, Левски и ЦСКА-София! От отбори които играят с 8 чужденци и 3ма българи нямаме абсолютно никаква нужда. Ако няма да играете с българи ще гледаме по-добре Реал Мадрид и Челси. Българския футбол да се закрива.