Силен ЦСКА изпусна десет от ЧФР Клуж

Али Соу с два големи пропуска в Румъния
Обновена: 3 дек 2020 23:57 | 3 дек 2020 23:51, Веселин Коларов
42
Силен ЦСКА изпусна десет от ЧФР Клуж
Снимка: Lap.bg

ЦСКА изпусна да постигне първа победа в груповата фаза на Лига Европа този сезон, след като завърши 0:0 при гостуването си на ЧФР Клуж.

 
През първото полувреме и двата отбора имаха добри положения за гол, но след почивката "червените" надиграха съперника си. С фрапантни пропуски обаче се отличи Али Соу, с което лиши отбора си от заслужен успех. 5 минути преди края Александру Чипчиу остави домакините с човек по-малко на терена. 
 
Така "армейците" остават без победа и вкаран гол в група "А" и заемат последното 4-то място в класирането с 2 точки. ЦСКА може да промени това следващата седмица, когато приема Рома, който вече се класира във фазата на директните елиминации.
 
В другата среща Йънг Бойс (7 т.) е домакин на ЧФР Клуж (5 т.) в директен мач за продължаване напред.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: ЦСКАЧФР КлужАли Соу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Приятели на ЦСКА , за кой път казвам , че този кон без глава не е за ЦСКА !! Не може централен нападател да шутира от малкия пенал и да изпрати топката в аут !! Бяга от топката като конска муха !! Кога с такива ще имаме победа !! И сто души да му подават топката на гюме , некадърника се чуди какво да я прави !!! ВЪН !!!!
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ako игреха само българи в Лудогорец и ЦСКА в момента изобщо нямаше да коментирате евро мачове!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, колко са странни привържениците на ЦСКА-София. Съгласни са да играят с Литекс.Съгласни са да играят с 8 чужденци и трима българи. Абе, хора, вие достойнство някакво имате ли? Спрете да прехвърляте темата с това дали Лудогорец и Левски имат достойнство. Това, че те нямат не ви спира вие да имате достойнство и да се осъзнаете, че победата не е най-важното нещо на Света.Важно е човек да има чест и достойство. А това не се печели с Литекс и някакви чужди.
22
2
 
1
 
! Отговори
palmsbet united преди 3 години
Абе, а подуянци с кой играха? Оп , простете фк дузпа!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен АлкохоликНо поне са в групите и заработиха около 8 милиона лева а вие в Подуене ще чакате Шиши да ви спонсорира.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова е силен, че още не е вкарал гол в Европа. А зеленителайна са толкова силни, че нямат точка. Резултата след 5 кръга:Лайногорец- 0 точки.Лове - 0 гола.
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така или иначе ЦСКА изпуснаха европейският влак но големият лъч надежда за този отбор се казва БРУНО АКРАПОВИЧ вече се вижда неговият стил на игра дълбока преса постоянно напред с много футболисти добри разигравания без да се бави топката създаване на много голови положения единственият проблем е нападател тип КАРАНГА ако го имаха резултатът снощи щеше да бъде друг
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Припоците ще останат в историята като Евро ***, които за цялата си кампания в групата нямат гол. Ще занесат нобеловата награда за мир в Микре.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СОУ и СТОИЛОВ да си ходят!!!!
16
1
 
8
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Тоя Соу го чакаме 2 години да се отпуши да варва ДВЕ ГОДИНИ!!!!!ЗАЩОТО СТОИЛОВ Е ЗАД ГЪРБЪТ МУ!!!!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема на ЦСКА е СОУ ...и Стоилов който стои зад него ....Стоилов каза че Соу ще играе ....даже и да не вкарваза 10 мача Соу има 3 гола ....и това е центален нападател ...Антов има за 1 мача 4 гола ...СРАМ!СОУ ВЪН >>>СТОИЛОВ ВЪН!!!!
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Фани МъБлагодарение на Стоилов и Соу
13
2
 
6
 
! Отговори
Фани Мъ преди 3 години
точно в момента цска-то са пълен тсак
12
1
 
7
 
! Отговори
Факти!!! преди 3 години
Стоилов Погреба ЦСКА........със СОУ.......
11
2
 
11
 
! Отговори
Фен преди 3 години
Ако беше КАРАНГА а не тоя *** смотан Ялов СОУ.....
10
2
 
11
 
! Отговори
мда преди 3 години
Соу е проблема на ЦСКА ако беше Кешару да сме с 6 гола до сега ...в Лига европа Ахмедов да беше щеше да е по добър ......СОУ да си ХОДИ ......ЯЛОВ нападател 6 мача 2 гола ...и това е ЦЕНТРЛЕН НАПАДАТЕЛ
9
1
 
10
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Раул Албентоса, Жанио Бикел и Фернандо Каранга!
8
8
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
ЦСКА игра отлично. По добре е да се спечели точка отколкото да се инкасира загуба с 1:3. Жалко, че ЦСКА не игра толкова умно срещу Клуж и в София. Всяка точка в групите освен че имат материална стойност равна на стотици хиляди, трупат актив и в клубния коефициент. А той вече е над 10. Което ще отреди място на ЦСКА в групата на поставените отбори чак до плейофите следващия сезон. Дано дотогава ЦСКА да продадат Матей, Джеферсон и Соу за добри суми и да върнат на тяхно място Раул Албентоса, Ж
7
8
 
12
 
! Отговори
Kiki преди 3 години
Нищо не става от тея Люляци
6
4
 
7
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Предлагам Бойкот на Соу !!!да се изгони това момче !ако не беше Соу щяхаме да сме поне 50% по ефективни !!!СОУ ВЪН СТОИЛОВ ВЪН >>>>>НЕКАДЪРНИЦИ ВЪН ...!!!!!!