Меси намекна за раздяла с Барса, Бартомеу го излъгал

Лео отново критикува клуба за напускането на Суарес
16
Меси намекна за раздяла с Барса, Бартомеу го излъгал
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси отново захапа бившия президент на клуба Хосеп Мария Бартомеу, заради когото искаше да напусне през лятото.

Бълхата директно обвини бившия бос в лъжа в началото на месец септември, още докато Бартомеу беше начело на клуба. Тогава от "Ноу Камп" отказаха да пуснат Лео да си тръгне като свободен агент.

"Не искам да говоря за доста неща, защото са лични. Той обаче ме излъга за много неща през годините. Сега се чувствам добре, но през лятото бе доста тежко. Клубът минава през труден момент, в момента всичко в Барселона е сложно и затова ще е трудно да се върнем там, където бяхме", заяви Меси пред La Sexta.

"Направо е лудост, че пуснаха Луис Суарес да напусне без пари, да откупи договора си и да отиде в Атлетико, където да се бори за същите неща като Барса."

"Бях наясно, че няма да ми бъде лесно да си тръгна от клуба на живота ми. Нямаше да ми бъде лесно в нов град, с нов климат. Моето семейство не искаше да си тръгва. Но тогава чувствах, че това е правилният момент за раздяла за мен и за клуба, защото цикълът бе завършен."

"Ще взема решение в края на сезона. В момента най-важното е да завършим кампанията силно, да спечелим трофеи и да не мислим за нищо друго. Ще взема решението със сърце и разум."

"Ще се завърна да живея в Барселона, когато завърша кариерата си. Също така бих искал да заема някаква роля в клуба. Винаги съм мечтал да играя в друга лига, може би в САЩ. Навярно това ще се случи някой ден, но не е нужно да е веднага. Сега съм фокусиран върху месеците до края на сезона", завърши Меси.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: месибарса
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кристиано Роналдо е добър футболист но в никакъв случай не най-добрият.За Салах е рано но ,,моженето" на Роналдиньо е в пъти по добро от Кристиано.,който е ,,медиен герой"със създаден от журналистите имидидж!Времената днес са такива ,избира се един балон и се надува!В историята остават хора катоГаринча,Марадона,Меси,Ронлдиньо който ,,я пипат" така като други много добри футболисти/включая Кристиано/ не го могат.А всеки си има любимец и е трудно да го убедиш,но то се вижда кои са факири с топката
11
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кристиано Роналдо футболист 1 на 21 век.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меси 2020г. формата му падна драстично, интересно кой ще го вземе през лятото на 2021г., все пак класата му пада, пък заплатата - едва ли ще е по-ниска от в Барса.
9
6
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Най-великият в историята на спорта!
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ходжата да се маха вече и всичко да го видим при селяните, когато никой няма да играе за него
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно това означава комерсиален продукт. Един клуб инвестира милиарди в свой играч, от създаването на медиен образ до какво тоалетна хартия ползва. Това е Меси - съвършена инвестиция от страна на Барселона. Но всяко нещо в живота има начало и край. Неизбежния край все повече се приближава пред Меси.
6
0
 
8
 
! Отговори
А, така преди 3 години
Изчака да счупи рекорда и айде холан. Нали се бяха разбрали?
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде бе - това Меси е един комерсиален продукт създаден от Барселона и за Барселона.Врътнат ли му кранчето - край.Ето защо не може да се отиде в друг отбор. Напусне ли Барса напуска и футболната кариера.
4
6
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Тия аржентинци са си насекоми бе, Клаудио Лопес - Въжкaтa Това джудже па бил Бълxaтa, кой знае кви твapи имат още41114
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоз излезе сребролюбец.Крайно време е да го наритат и без това годинките му напреднаха. Е да отива в някое "гробище" за футболисти сребролюбци Реал Мадрид, ПСЖ, Манчестър Сити.
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този се оказа рядко алчен и противен тип, 10-15 години БЛАГОДАРЕНИЕ на Барса сгъва стотици милиони и сега за това че клубът е пред фалит и поискаха да си намали малко заплата и се разсърди. Може да звучи странно но предпочитам да платя 10-15лв и да ида да видя представление на градския театър, хора които живеят в моя град , от колкото да изтърпя дори 5 минути футболен мач.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, да бях пуснал гол на Меси на времето, ся щях да пия бира....