Разследват Неймар за парти със 150 човека

Купонът трябвало да продължи пет дни в луксозен курорт
6
Разследват Неймар за парти със 150 човека
Снимка: БГНЕС

Бразилската прокуратура обяви, че ще извика за разпит футболната звезда на Барселона Неймар и хората от най-близкото му обкръжение заради намерението, че искат да организират новогодишно парти с участието на 150 човека, съобщи БНР.

По предварителна информация, партито трябва да продължи пет дни и да се проведе в изолирания луксозен курорт Мангаратиба, който се намира на 150 кирометра надолу от Рио де Жанейро по крайбрежието.

Щатският прокурор на щата Рио де Жанейро вече е изпратил писмо по мейла до Неймар, в което му се задават въпроси дали е вярно намерението му да организира парти във въпросния курорт, както и колко хора смята да покани, по какъв начин ще бъдат допуснати хората там, и дали са предвидени някакви медицински предпазни мерки.

Адвокатът на звездата Дей Креспо обяви, че подобна информация не отговаря на истината и Неймар няма никакво намерение през тази година да организира купон за новата година. Неймар се е съобразил с пандемичната обстановка и ще посрещне новата 2021-а година сред близките си роднини и приятели.

Кметството в Мангаратиба заяви, че не може да възпрепятства частни партита, ако такива се организират на тяхната територия и добави, че "в разгара на пандемия въпросът е за отговорността и разума на всеки гражданин" дали да бъде домакин на партита или да присъства на големи събирания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: партиБразилиянеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 3 години
че те и комшиите от Максуда празнуват само с роднини , но като имат по 10 деца и 50 внуци и като дойде баба и дядо и станаха 80-100човека
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всичките 150 са за елекртически стол, за неспазване заповедите на Министерството На Истината и човеколюбивия Голям Брат.
2
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
нормално, тия в столипиново и те така правят ... нищо носо под слънцето
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде са болните мозъци които пишеха че трябвало да му конфискуват имуществото че да се посмеем малко?