Барса с пълна подкрепа за Меси, ще съди Ел Мундо

Каталунците са на ръба на фалита, според вестника
1 фев 2021 09:46, Анисия Иванова
25
Барса с пълна подкрепа за Меси, ще съди Ел Мундо

Ръководството на Барселона заяви, че не носи никаква отговорност за изтеклата шокираща информация относно договора на Лионел Меси, след като вестник Ел Мундо разкри, че аржентинският футболист ще получи 555 милиона евро за последните си пет години в клуба.

Меси бе изключително разгневен от случилото се и заплаши да съди клуба за теча на информация, но от “Ноу Камп” твърдят, че не носят отговорност. “Клубът съжалява за изнесената информация, тъй като тя е личен документ, за който важат принципите за конфиденциалност между двете страни. Барселона категорично отрича да носи някаква отговорност за публикуването на този документ и ще предприеме съответните съдебни действия срещу вестник Ел Мундо, заради щетите, които може да нанесе тази публикация.

Още по темата

Барселона изразява абсолютната си подкрепа към Лионел Меси, особено при този опит той да бъде дискредитиран и да се навреди на отношенията му с клуба, в който е работил, за да стане най-добрият футболист в света и в историята на футбола”, заявиха от Барселона в официално съобщение.

С това изказване Барселона на практика потвърждава изтеклата информация, според която последният договор на Меси, подписан през 2017 година, е бил на стойност над половин милиард евро. В същото време стана ясно, че самият Меси също е решил да съди вестника, публикувал данните, вместо клуба.

Съвсем наскоро същият вестник публикува интересни данни за финансовото състояние на Барселона, от които стана ясно, че каталунците на практика са на ръба на фалита, тъй като до края на юни каталунците трябва да изплатят дългове на стойност 266 милиона евро, а общият им дълг възлиза на 1,17 милиарда евро, пише БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Ха преди 3 години
До АнонименНе и от мен. Приключих с футбол волейбол тенис бокс...Вече не ги гледам защото се комерсиализирахе прекалено и само ламтят за пари.Не благодаря. няма да плащам нито на диема нито на макс спорт.....
15
0
 
1
 
! Отговори
Авантаж на две гуми преди 3 години
Лудите са барса които му дават тези огромни суми а клуба е пред фалит с повече от 1 милиард дългове, така че проблема е в клуба а не в меси скоро няма да са същия отбор като преди имат финансови проблеми и чакат само свободни агенти и реал са същите но парите давани на футболистите са огромни наистина,,,
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато има балъци да си хвърлят парите по разни страници с "bet" в името , да плащат по 10кинта на месец за спортни канали , по 50? за фанелки и 2х50 за билет ще е така.
13
2
 
0
 
! Отговори
Ех, математици!!! преди 3 години
Да има какво да си чоплите!?! Големите взимат големи пари ! Не е само той! А вие мушмороци смятайте и се обяснявайте!......,,Орелът не се храни с мухи"!!!
12
3
 
0
 
! Отговори
Я помислете??? преди 3 години
А тези с многомилионните договори ,които не могат да защитят с игра с качество като това на Меси,който влачи цял отбор колко получават?А коко печели Барса от него? И спортисти като Роналдо, Федерер,Хамилтън,Мейуедър,Пакио голфъри,баскетболисти от НБА са спечелили много повече от Меси за тези 5 години. Сумите и договорите в спорта станаха умопомрачителни! Роналдо получава в Ювентус 800хиляди евро на седмица, Това просто е едно заяждане!И там има *** търсещи сензации!
11
0
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
И ДА ГИ СЪДИ ВСЕ ТАЯ :DВЕСТНИКА НЕ Е ИЗЛЪГАЛ ДАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е МНОГО ПО-ЗЛЕ!!!--------------И КОЙ ГИ Е КАРАЛ ДА ПОДПИСВАТ ДОГОВОР ЗА 1 МИЛИАРД С МЕСИ КАТО, ЧЕ Е ДИАМАНТЕНБАРСА ЩОМ Е ПОДПИСАЛ ДОГОВОР ДА СИ ПЛАТИ И ДА ФАЛИРА ТОЧКА!!!МЕСИ ПАРИ НЕ ВРЪЩА ТОЙ САМО ВЗИМА И ВЗИМА И ВЗИМА
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Взема по 100 млн като футболист и два пъти повече като рекламно лице. И пак не му стигат
9
1
 
0
 
! Отговори
A3 преди 3 години
mnogo skromno dete. nikoga ne se e mesil w transfernata politika na kluba. nikoga ne e izbiral trenjor. nikoga ne e gonil igrachi ot otbora. i wzema nominalna zaplata ...
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на другите футболисти ако покажата договорите... а? Прекалаиха с тия заплати на футболисти из Европа. Това не е нормално и по 10 милиона на година да получават. Светът стана много извратено място. На някакви си ритнитопковци да дават безумни суми, пък и те постоянно да се мръщят, че са им малко.
7
2
 
6
 
! Отговори
Well преди 3 години
Парите развалят.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ми к'во кът фалират? ще станат с "тире" FC Barcelona-Barcelona
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега Меси да ги спонсорира. хахаха.
4
1
 
21
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Обичам футбола и то много но това е дивотия...Мога без Меси или Роналдо,не мога без лекарят на първо четене...Не мога без хората които правят прогреса за да живеем по добре.....Объркан свят за жалост....
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хСамо за търбуха си мислиш животно.
2
2
 
9
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Меси е силно надплатен.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!