Локо Пловдив не успя да бие 10 от Етър, завършиха 1:1

Вратарят Мартин Луков се контузи и напусна принудително
26 фев 2021 20:30, Анисия Иванова
2
Локо Пловдив не успя да бие 10 от Етър, завършиха 1:1
Снимка: Локо Пловдив

Локо Пловдив стъпи накриво срещу последния в efbet Лига Етър, правейки 1:1 на „Лаута“. По този начин „смърфовете“ пропуснаха да се доближат до лидерите Лудогорец и ЦСКА, а и да направят подарък за 64-ия рожден ден на собственика на клуба Христо Крушарски.

В 8-ата минута домакините получиха сериозен удар, след като титулярният вратар на тима Мартин Луков се контузи и напусна терена принудително. След центриране в наказателното поле стражът стъпи накриво и не успя да продължи мача, като бе заменен от Илко Пиргов.

Играчите на Александър Тунчев бяха много близо до гол в 23-ата минута. Тогава Бирсент Карагарен проби отдясно и намери Димитър Илиев. Най-добрият български футболист за последните 2 години би красиво, но гредата спаси стражът на Етър Христо Иванов. В 32-ата минута Преслав Боруков с глава можеше да изненада Илко Пиргов, но не уцели вратата.

В края на първата част Локо създаде напрежение пред вратата на Христо Иванов. Първо вратарят не се намеси добре, но ударът на Бирсент Карагарен бе спрян от Ерол Алкан. При последвалото разбъркване Лукас Салинас и Георги Минчев се разминаха с топката.

Целият този натиск даде резултат и в 42-ата минута „смърфовете“ поведоха. Голът отбеляза Георги Минчев, който с глава оползотвори центриране на Бирсент Карагарен отдясно.

В 82-ата минута Етър остана с човек по-малко, след като втори жълт картон за реплика получи Здравко Илиев. Въпреки натиска до края "болярите" запазиха ремито.

Още за срещата - в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЛокомотивфутболЕтър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия клоуни се юрнаха да бият Лудогорец и в следващия мач не бият Етър. Каква е тая пародия?
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Набиха му "крушата" на палячото.Проекта Доко Пловдив се спука.Някой да си обира "крушите" докато е време, че след изборите ще щракат белезници яко!!!!!