Барселона очаквано победи Уеска с 4:1

Лео изравни Шави по брой мачове за каталунците
16 мар 2021 07:10, Анисия Иванова
10
Барселона очаквано победи Уеска с 4:1
Снимка: БГНЕС

Барселона очаквано победи Уеска с 4:1 в двубой от 27-ия кръг на испанската Ла Лига, игран на стадион "Ноу Камп".

Момчетата на Роналд Куман изиграха силно първо полувреме и откриха резултата в 13-ата минута чрез ново приказно попадение на Лионел Меси, при което топката на два пъти се отби в напречната греда.

Антоан Гризман удвои с нов страховит снаряд от дистанция, а напречната греда спаси гостите на два пъти при шутовете на Жорди Алба и Френки де Йонг. Точно преди паузата обаче реферът върна интригата и отсъди смехотворна дузпа за гостите, а Рафа Мир намали от бялата точка.

Осем минути след почивката Оскар Мингеса върна аванса от два гола на своите с първото си попадение за вицешампионите. В 90-ата минута Меси довърши гостите с нов гол извън пеналта, като това беше неговото 21-о попадение в шампионата през кампанията.

Така вторият в таблицата Барселона събра 59 точки и изостава само с четири от лидера Атлетико Мадрид. Уеска е на дъното с 20 пункта.

Как премина срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: футболБарселонаУеска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия накрая ще станат шампиони. Атлетико я зацикли,Реал не са във форма,а тези почнаха да печелят точки.
3
3
 
9
 
! Отговори
Стар фен преди 3 години
Смешно е да се сравняват Роналдо и Меси .Това направиха журналистите. Като Роналдо е имало много и по добри футболисти през годинитеНо явление и магьосници като Меси са още двама -трима. Не става дума за това какви световни титли са взели ,а как я,,пипат"топката.Имаше носители на Златната топка като Симонсен и Уеа ,чийто страни не бяха футболни ,но те бяха страхотни футболисти. Просто колкото по дълго си живял повече си видял.Гледам футбол от времето на Ди Стефано и Хенто
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Роналдо поне спечели нещо за страната си, а този не спря да реве и да се пенсионира след всеки резил. Изгони куп таланти от Барселона, защото не търпи съперничество. Коутиньо спечели ШЛ като се махна от там.
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Хипофизното джудже само на последния вкарва. За половин милиард заплата толкова. Срещу Рома, Ливърпул и Мюнхен гледаше като бебе, което е напълнилонпамперса. След като се махнаха боговете Шави и Иниеста този не е спечелил нищо, освен награди с някакво смешно гласуване.