Младежите ни прегазиха и Казахстан

Националният ни отбор с втора победа в Турция
26 мар 2021 20:22, Александър Попов
6
Младежите ни прегазиха и Казахстан

Младежкият национален отбор на България до 21 години постигна втора победа на турнира "Анталия къп", след като отнесе връстниците си от Казахстан с 3:1.

Два гола за селекцията на Александър Димитров вкара Димитър Тонев от Ботев (Пловдив), а едно попадение прибави Владимир Николов, който е играч на Кикерс (Вюрцбург). Преди дни "лъвовета" надиграха с 2:1 и Украйна.

Българите откриха резултата в 51-ата минута. Атаката беше подхваната от Слави Шопов, който пусна дълга топка към Николов. Тя обаче беше овладяна от защитата на Казахстан. При разиграване на топката от казахстанския отбор, тя стигна до вратаря Динмухаммед Жомарт. Стражът на казахстанците тръгна лъже, Владимир Николов открадна и без проблеми я прати в опразнената врата за 1:0.

В 58-ата минута Димитър Тонев навлезе от ляво след като получи топката на празно пространство, напредна и прати топката до гредата без шанс за вратаря. Само две минути по-късно Тонев от същата позиция получи топката от Доминик Янков, напредна и не остави шанс на вратаря на противника- 3:0.

Крайният резултат беше оформен в 81-ата минута от Султан Сагнаев, който реализира от дузпа.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: българияфутбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
fripp преди 3 години
Браво, само че на истинското първенство за младежи, което се играе в момента - европейското - там ги няма лъвовете.
5
3
 
11
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Предлагам мъжкия национален отбор да бъде сменен този младежки. А може да стане и чудо кой знае.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СПОРЕД МЕН ТОЗИ МЛАДЕЖКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР САМО ОТ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ КАКТО МИСЛЯ ЧЕ ДИНАМО КИЕВ НА ВРЕМЕТО НАПРАВИХА КЛУБЕН ОТБОР САМО ОТ НАЦИОНАЛИ И ТЕ ТОГАВА ИМАХА ГОЛЕМИ УСПЕХИ КАКТО НА КЛУБНО ТАКА И НА НАЦИОНАЛНО РАВНИЩЕ
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Лудогорец, ЦСКА-Литекс или Левски и без това няма да ги вземат. Там се играе само с чужденци. Българи се взимат колкото да се изпълнят минималните квоти.
2
3
 
5
 
! Отговори
Pepi преди 3 години
Добре че те правят нещо че на фона на другите ни национали ......
1
3
 
11
 
! Отговори
Питам само преди 3 години
Прегази, отнесе. Може ли малко по-слаби думи да ползвате? В миналото бяхме "четвърта сила" в света. Това за момента беше така, но в дългосрочен план не. Бъдете реалисти.