ЦСКА направи за смях "Лудогорец" насред Разград

За втора поредна година се класираха на финал за Купата на България
46
ЦСКА направи за смях "Лудогорец" насред Разград

За втора поредна година ЦСКА се класира на финал за Купата на България! "Червените" направиха за смях Лудогорец насред Разград и след 1:1 в първия мач в София, спечелиха с 2:1 на реванша.

Головете за големия успех вкараха Рафаел Енрике още в 3-ата минута и Георги Йомов в 36-ата. Точен за домакините беше Елвис Ману (73‘). Успехът на гостите можеше да е още по-убедителен, ако не бяха чудесните намеси на вратаря на разградчани Кристиан Кахлина.

През всички 90 минути "Орлите" така и не успяха да покажат, че заслужават да играят финал и бяха надиграни по всеки един показател. Така ЦСКА продължава да мачка Лудогорец за Купата на България и от четири опита, четири пъти е елиминирал "зелените".

В спор за трофея ЦСКА среща Арда Кърджали на 19 май. 


Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
"Международния" съдия също стана за смях. то не бе подпиране на Лудогорец и дано го видят как свири мачове от УЕФА ,та повече да не стъпи на европейски терен.
13
7
 
32
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
И саамо саааамо само ЦСКА! ГЕРБ си отива и Луноходец залязва :)
12
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният фалш!Бутна Домуса гювеча!Цял футболен сезон няма ни една домакинска футболна загуба на разградската арена и точно в мача за финал за купата,отборът започва да играе като някакви от трета футболна дивизия без грам футболен хъс и никакво напъване като обречени на загуба.Пълен футболен цирк!Най-лошото е да се направиш смешен САМ в полуфинал за Купата на България с антифутболна игра неподчинена на никаква футболна логика.Едвам додрапа Чичовото до победа 2-3 мача и бие в Разград...хахаха!
11
5
 
28
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Случи се, най-после, няма невъзможни неща... Браво, червени! Само ЦСКА!Кой сега е номер 1? <3
10
16
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Червеният сайт пише с очевидно пристрастие за червения отбор, че и бие удивителните :D От утре и новините за Русия да са така поднесени, ако обичате, драги! Спасибо!
9
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 3 години
Оправи си правописа и тогава коментирай.
8
3
 
19
 
! Отговори
nikonik преди 3 години
Браво, ЦСКА!
7
4
 
34
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
ЦCКA игрa cрeщу 14 чoвeкa! Cъдиитe нaдминaхa ceбe cи! A рeжиcьoрa нa мaчa?! Пуcкaт пoвтoрeниe и кaтo видят чe ce oщeтявa ЦCКA прeкъcвaт пoвтoрeниeтo! Oбрaтни фaлoвe, нaрушeния, зacaди - вcичкo в пoлзa нa oтбoрa нa caмoзaбрaвилия ce гeлocaн oлигaрх! ТOВA ТРЯБВA ДA ПРИКЛЮЧИ! ХOРAТA НE CA CЛEПИ И ВCИЧКИ ВИЖДAТ КAК ТOЗИ ЧACТEН ПРOEКТ НA ГEЛA ПEЧEЛИ ТИТЛИТE CИ!
6
33
 
8
 
! Отговори
Люляк преди 3 години
За смях е журналистчет изплюло това заглавие.Цял свят знае,че гостуващия отбор днес беше Литекс от Ловеч.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бях казал ,недорузомението от Литва е до лятото.Още 2-3мача с бг ,,грандове" и ще се разкрие треньорските му неспособности.
4
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Купата е за Арда. Така е нагласено.
3
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ел Голеадор, вуйчовото раздвижи отбора.
2
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значение има.Всички знаем че това са уговорени мачове изиграни от много слаби футболисти.Ама погледнете ги бе те играят футбол все едно некви хора от кваетала са се разбрали да поритат малко топка.На практика няма място на планетата където да има по лош и нискокачествен футбол отколкото в България.Защо е необходимо изобщо да си губите времето да споменавате тия нещастни позьори и чалгари? Умре футбола в Бг тоя спорт се гледа само от диви селяни и чичаци на възраст над 60 год.
1
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Домуса се разпада. Няма го вече ГЕРБ да покровителства